Σελίδα 42 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 32404142434452 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 411 έως 420 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αγαπητέ Bellof λοιδωρείς και λασπολογείς (λέξη η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την κινούμενη μάζα κρέατος που ανέφερες ότι μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα) το έργο του ελληνικού κράτους.

Και για να μπω στο << τρένο >> των σχολιασμών εκείνης της εποχής.

ΑΝ κάποιος έχει αποδείξεις... να τις καταθέσει στον εισαγγελέα.

ΥΓ:το παραπάνω μου θυμίζει την πρόταση της Google να δώσει 20.000¤ σε όποιον καταφέρει να σπάσει τον κώδικα του Chrome. Δλδ ότι το σύστημα είναι ΤΟΣΟ διαβρωμένο που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ κανείς να βρει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ (γράφεται όπως το tromaktiko, τυχαίο; Δε νομίζω)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημερα περασα για πρωτη φορα χωρις να πληρωσω.
    στα πρωτα που φτασαμε στην ελευσινα σταματησα και ακολουθησε ο παρακατω διαλογος...
    -"καλημερα σας,δεν θα πληρωσουμε,θα μας ανοιξετε την μπαρα"?
    -"οχι δεν μπορω"
    την ιδια στιγμη κατεβαινει ο συνοδηγος μου και σπρωχνει την μπαρα,η κυρια λεει με ειρωνικο στυλακι..."θα πληρωσετε το 20πλασιο...."
    Φυσικα φευγουμε και πισω μπορεσα να δω 5 αυτοκινητα τουλαχιστον να περνανε απο την ανεβασμενη μπαρα.

Δευτερα διοδια αυτα του Σπαθοβουνιου που ειναι στον δρομο για Τριπολη.
    Σταματαμε και ειναι ενα παιδι στο κουβουκλιο περιπου στην ηλικια μου.
    -"Καλημερα σας,δεν θα πληρωσουμε,θα μας ανοιξετε την μπαρα"?
    -"Καλημερα,οχι παιδια,ανοιξτε την μονοι σας...ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ"
    Αφου μας εδωσε και τις οδηγιες για το πως ανοιγει η μπαρα φυγαμε.

Επιστροφη και ΞΑΝΑ στο Σπαθοβουνι καλουμαστε να αφησουμε τον οβολο μας.
    -"Καλησπερα σας,δεν θα πληρωσουμε θα μας ανοιξετε την μπαρα"?
    -"Θα σας ανοιξω αλλα καντε λιγο πιο μπροστα να δω την πινακιδα σας" λεει η κυρια και αφου της την λεω κανω και λιγο μπροστα να την δει κιολας.
    Στα ΙΔΙΑ διοδια που το πρωι ο νεαρος μας εδεινε οδηγιες για το πως να την ανοιξουμε και ουτε καν ασχοληθηκε με την πινακιδα μας.!
    Να σημειωθει οτι στο σημειο που περιμεναμε να γραψει την πινακιδα μας η κυρια αρχισαν να βαρανε σηρινες και στα 50 μετρα ηταν περιπολικο....

Δεν αισθανθηκα ψευτομαγκας η τζαμπατζης αλλα ελαχιστα καλυτερος ανθρωπος.
    Ηταν μια μικρη επανασταση απο εναν πραγματικα φιλησυχο και νομοταγη πολιτη αυτης της σαπιας χωρας
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

3. The Following 11 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

beliris (11-02-11), bill_m3 (07-02-11), Dioskouroi (06-02-11), gant (07-02-11), JOHNNY 69 (08-02-11), joseph (07-02-11), Kostas_1 (07-02-11), mitsos_chania (08-02-11), NickE60 (06-02-11), PANOS-E60 (07-02-11), Ptboul (07-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραίος Μήτσο!!!!

Είχα ανέβει Αφίδνες πάλι ...γνώρισα και το Λευτέρη (oldcarskickass) στο πεδίο της μάχης...

Λοιπόν, ήταν ο Λαφαζάνης εκεί και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος και μιλούσαν μπροστά στις κάμερες.. ήρθαν δήθεν για συμπαράσταση....
    ..Το τι κράξιμο φάγανε και οι δύο από τον κόσμο δεν λέγεται... Να φύγουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι από εδώ, αλήτες, προδότες, ρουφιάνοι, άχρηστοι, πουλημένοι, τζαμπατζήδες, λαμόγια ...και τι δεν άκουσαν... τους είπα κι εγώ τα δικά μου μαζί με τους άλλους εκεί... είχε σώου..!
    ....μπήκαν σ' ένα αυτοκίνητο και έφυγαν κακήν κακώς ..ευτυχώς γι αυτούς, χωρίς απώλειες...

5. The Following 6 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (07-02-11), beliris (11-02-11), joseph (07-02-11), Kostas_1 (07-02-11), PANOS-E60 (07-02-11), z3 2.2 (07-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο Νικο και Λευτερη για τη συμμετοχη σας.
    Θα ημουν και γω εκει αλλα ειχα μια δουλεια στην Πελλοπονησο.
    Εδωσα και γω την μαχη μου με την αρνηση μου να πληρωσω.
    Οι "δημοσιογραφοι" τυχεροι ηταν που δεν μαζεψαν κανα combo hit σφαλιαροκλωτσιδι-μπλοκ απτσακι!!!
    Τετοια "δημοσιογραφια" ειναι για πολλες σφαλιαρες.

Σκεφτομαι τελικα οτι θα ηταν καλη ιδεα η πιο οργανωμενη συμμετοχη μας ως παρεα και οχι σαν φορουμ,μιας και δεν ξερω αν κατι τετοιο ερχεται σε αντιπαραθεση με τους κανονες μας.
    Οφειλουμε,πιστευω,να συμμετεχουμε πιο ομαδικα σε τετοια ζητηματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 06-02-11 στις 23:40
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

7. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

NickE60 (07-02-11), Ptboul (07-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

χαιρομαι ειλικρινα πολυ που σας διαβαζω δεν πληρωνω ουτε εγω για τους λογους που εχω αναφερει εδω ,,,το αστειο ξερετε πιο ειναι ,,οτι οι νεοι υπαλληλοι των διοδιων ειναι 2 μηνες απληρωτοι ,,,ποσο ξυλο θελουν πεστε μου?

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

περασα και εγω εχθες,απο λαρισα για θεσσαλονικη και ηταν ολες οι μπαρες ανοιχτες σε ολα τα διοδια και περνουσαν ολοι χωρις να πληρωσουν.
    οποιος κοντοστεκοταν για να πληρωσει,απλα ακουγε πολλες κορνες....και απο τα ατομα που ηταν μαζεμενα στα διοδια,ακουγοταν....ΦΥΥΥΥΥΥ Ε-ΦΥΓΕΕΕΕ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    περασα και εγω εχθες,απο λαρισα για θεσσαλονικη και ηταν ολες οι μπαρες ανοιχτες σε ολα τα διοδια και περνουσαν ολοι χωρις να πληρωσουν.
    οποιος κοντοστεκοταν για να πληρωσει,απλα ακουγε πολλες κορνες....και απο τα ατομα που ηταν μαζεμενα στα διοδια,ακουγοταν....ΦΥΥΥΥΥΥ Ε-ΦΥΓΕΕΕΕ.
    παρομοιως και εγω Αντωνη!!!...σε επιστροφη απο Θεσσαλονικη για Λαρισα!!!

Ενα μπραβο σε ολους και παλι,ειδικα στους μαχομενους συμφορουμιτες μας,γι'αυτην την πραγματικα δικαιη διαμαρτυρια!!!

11. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Ptboul (07-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την προηγούμενη Κυριακή ανεβαίνοντας από Αθήνα, δεν πλήρωσα σε 2 διόδια, στο ένα κοντά στην Στυλίδα το είχαν κάνει κατάληψη και είχε ανεβασμένες μπάρες, σε ένα άλλο δε, σήκωσε την μπάρα ο μπροστινός μου και πέρασα κι εγώ.
    Για να πω την αμαρτία μου δεν δείλιαζα αλλά ντρεπόμουν ρε γμτ να το πράξω ο ίδιος.
    Πάντως ρε παιδιά μεγάλη κλεψιά, 22,5 ε για Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντιστρόφως.
    Το κακό είναι πως διάβασα ότι θα ανέβουν κι άλλο!
    Κράτος μπουρδέλο είμαστε και από σήμερα έρχονται προσαυξημένα τα πρόσωπα του ΔΝΤ για περαιτέςρω αυξήσεις τιμολογίων σε ΔΕΚΟ, περικοπές μισθών, επικουρ. συντάξεων και βάλε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ας ανεβουν... ετσι κι αλλιως δεν πληρωνουμε...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την προηγούμενη Κυριακή ανεβαίνοντας από Αθήνα, δεν πλήρωσα σε 2 διόδια, στο ένα κοντά στην Στυλίδα το είχαν κάνει κατάληψη και είχε ανεβασμένες μπάρες, σε ένα άλλο δε, σήκωσε την μπάρα ο μπροστινός μου και πέρασα κι εγώ.
    Για να πω την αμαρτία μου δεν δείλιαζα αλλά ντρεπόμουν ρε γμτ να το πράξω ο ίδιος.
    Πάντως ρε παιδιά μεγάλη κλεψιά, 22,5 ε για Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντιστρόφως.
    Το κακό είναι πως διάβασα ότι θα ανέβουν κι άλλο!
    Κράτος μπουρδέλο είμαστε και από σήμερα έρχονται προσαυξημένα τα πρόσωπα του ΔΝΤ για περαιτέςρω αυξήσεις τιμολογίων σε ΔΕΚΟ, περικοπές μισθών, επικουρ. συντάξεων και βάλε.
    Δεν ντρέπονται αυτοί που βάζουν τα παππούδια κ τους συνταξιούχους να πληρώσουν την κρίση, δεν ντρέπονται που πήγαν το εισιτήριο 1,40 (50% πάνω) για να πας για το μεροκάματο την στιγμή που σου μειώνουν τον μισθό, δεν ντρέπονται που πληρώνεις 20 χρόνια το ταμείο σου για να σου πουν τα φάγατε μαζί και σύνταξη κ εφάπαξ γιοκ, δεν ντρέπονται να σε λένε κοπρίτη κ τζαμπατζή όταν ο Αντώναρος κλπ κάνουν ολόκληρη μανούρα για ένα εισιτήριο στο καράβι κ δεν πληρώνουν ποτέ κ τίποτα, δεν ντρέπονται που είναι ανθέλληνες κ θα μας κάνουν να ντραπούμε για μια υπηρεσία που πληρώνουμε και είναι ανύπαρκτη?
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following 10 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aggelosmk2 (07-02-11), beliris (11-02-11), bill_m3 (07-02-11), Dioskouroi (07-02-11), katsaraios (07-02-11), Kostas_1 (07-02-11), NickE60 (07-02-11), Nino (08-02-11), Samaro (07-02-11), z3 2.2 (07-02-11)

Σελίδα 42 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 32404142434452 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP