H bmw δεν εχει ακριβες μπαταριες!Καλυτερα να βαλεις γνησια να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!Αλλα απορω με το γεγονος οτι χαλασε τοσο γρηγορα!Εμενα ειναι 9 ετων και δουλευει απροβληματιστα!
H bmw δεν εχει ακριβες μπαταριες!Καλυτερα να βαλεις γνησια να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!Αλλα απορω με το γεγονος οτι χαλασε τοσο γρηγορα!Εμενα ειναι 9 ετων και δουλευει απροβληματιστα!
Συγνώμη βρε παιδιά,
Ισως είναι συμπτωση αλλα σημερα το πρωι (με αρκετη παγωνιά) η μπαταρία του δικού μου Ε46 ( 2.2 )παρεδωσε το πνευμα.
Θα την αλλάξω αυριο. Επειδη ομως δεν θα πάω σε συνεργείο BMW αλλα θα βάλω μιά της ΟΠΕΛ , πέστε μου παρακαλώ, χρειάζεται μετα διαγνωστικό; Μήπως να την γεφυρωσω με άλλη κατα την αλλαγή ; Η δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτα και την αντικαθιστώ απλα με μια καινούργια ;;
Σας ευχαριστώ.
Αντώνη εμείς με τα παλιά αυτοκίνητα δεν χρειαζόμαστε εγκεφάλους κτλ, αλλαγή και τελειώσαμε![]()
![]()
![]()
Αντώνη, προχτές το βράδυ, αλλάζοντας τιμόνι στο Ε60, αποσυνδέσαμε την μπαταρία γιά κανένα μισάωρο τουλάχιστον. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Χάθηκαν μόνο το ρολόι, η ημερομηνία και οι μνήμες του board computer (μέση ταχύτητα, κατανάλωση κλπ). Ούτε οι μνήμες του ραδιοφώνου δεν χάθηκαν. Μην ανησυχείς λοιπόν, μόνο στα efficient dynamics πρέπει να γεφυρωθεί το αυτοκίνητο, από όσο ξέρω.
Samaro (06-02-11)
Γι'αυτο μένω με το Ε46 και δεν παίρνω την καινούργια Μ3 !!!!
Σας ευχαριστω ρε φιλαράκια !!![]()
δυστυχως τα αυτοκινητα με ef dy θελουν μπαταρια οπως ειπα η EFB η AGM η οποια στην BMW φλερταρει με τα 300ε και ανω,αναλλογα με το μοντελο!! οσα αυτοκινητα εχουν τετοια συστηματα (start/stop κλπ) θελουν οποσδηποτε διαγνωστικο οπως και ειδικο φορτιστη για την συντηρηση και φορτηση της μπαταριας μιας και ειναι υπερευαισθητες στις μεταβολες της τασης φορτησης που εχουν οι απλοι φορτιστες παλαιου τυπου!!!!!!το οτι βγαινει ο πολος της μπαταριας με το να αλλαξει μπαταρια ειναι αλλο θεμα!!η καθε μπαταρια δεν αποδιδει ακριβως το ιδιο με τις αλλες για αυτο και η καινουρια πρεπει να καλιμπραριστει πανω στο αμαξι