Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: αλλαγη μπαταριας

Rides
    1

Προεπιλογή αλλαγη μπαταριας

καλημερα φιλοι μου, η μπαταρια στο 92αρι μ3 μου,ειναι στα τελευταια της,βγηκε κ η σχετικη ενδειξη στην οθονη (very low level),το αυτ/το εχει βγει απο την εγγυηση σημειωτεον, τι μου προτεινετε για επιτοπου αντικατασταση? εξουσιοδοτημενο η καποιο αλλο σχετικο καταστημα?
    M3 THE FORCE OF HABIT

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα φιλοι μου, η μπαταρια στο 92αρι μ3 μου,ειναι στα τελευταια της,βγηκε κ η σχετικη ενδειξη στην οθονη (very low level),το αυτ/το εχει βγει απο την εγγυηση σημειωτεον, τι μου προτεινετε για επιτοπου αντικατασταση? εξουσιοδοτημενο η καποιο αλλο σχετικο καταστημα?
    Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας σε κάποιο συνεργείο εκτός bmw για δύο λόγους....
    1) έχεις επιλογές πολλές σε μπαταρίες ενώ στη bmw όχι.
    2) η τιμή της θα είναι σίγουρα φθηνότερη εκτός bmw.

Απλά νομίζω ότι είναι σωστό να την γεφυρώσεις με μία δεύτερη καθώς την αλλάζεις

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Rides
    1

Προεπιλογή

υπαρχει και το ενδοχομενο αν βαλεις αλλη μπαταρια εκτος bmw να εχεις 1002 προβληματα με λανθασμενες ενδειξεις και βλαβες!! απ οσο ξερω στα τελευταια μοντελα δηλωνεται στο αμαξι οτι αλλαζειςμπαταρια για να μην εχεις προβληματα!αυτο βεβαια εξαρταται και απ τον τυπο μπαταρια ςπου εχει το συγκεκριμενο αυτοκινητο!!! πχ στα bmw με ed(start/stop συστημα)εχεις σιγουρα προβλημα να δεν βαλεις ακριβως τον ιδιο τυπο μπαταριας!!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είμαι ειδικός στα Μ3, ούτε στο ηλεκτρολογικό κομμάτι αλλά νομίζω η αλλαγή μπαταρίας στα σύγχρονα μοντέλα πρέπει να συνοδεύεται με σύνδεση στο διαγνωστικό. Αυτό δεν σε περιορίζει απο το να αγοράσεις μια μπαταρία της επιλογής σου

Rides
    1

Προεπιλογή

ετσι ξερω και γω Στρατοαπλα πρεπει να ειναι ακριβως του ιδιου τυπου AGM η EFB και πρεπει οποσδηποτε να δηλωθει με το διαγνωστικο!εχει πολλες εταιρειες οι οποιες δεν δεχονται τα αυτοκνητα τους ουτε καν αλλη μαρκα μπαταριας περα απ την δικη τους και καπου πηρε το αυτι μου οτι μια απο αυτες ειναι και η bmw!!ας κανει μαι ερωτηση ο φιλος πρωτα μην εχει τρεχαματα αργοτερα

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΚ αυτό δεν το γνωρίζω, αν και δεν φαίνεται να είναι απίθανο. Πάντως η σύνδεση με διαγνωστικό, τουλάχιστον σε εμένα γιατί όχι και σε Μ3, πρέπει να γίνει για να μηδενιστεί το adaption της μπαταρίας για να λειτουργεί καλήτερα το efficient dynamics

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

H bmw δεν εχει ακριβες μπαταριες!Καλυτερα να βαλεις γνησια να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!Αλλα απορω με το γεγονος οτι χαλασε τοσο γρηγορα!Εμενα ειναι 9 ετων και δουλευει απροβληματιστα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω στο csl εβγαλα την παλιά μονος και εβαλα την καινουργια που ηταν και αλλη μαρκα και ουτε διαγνωστικά ουτε τίποτα.
    Μια χαρά δουλεύει.
    M3 CSL

9. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Thomelef (07-02-11)

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    H bmw δεν εχει ακριβες μπαταριες!Καλυτερα να βαλεις γνησια να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!Αλλα απορω με το γεγονος οτι χαλασε τοσο γρηγορα!Εμενα ειναι 9 ετων και δουλευει απροβληματιστα!
    Στα 9 της χρόνια,παρέδωσε το πνεύμα της η Μπαταρία,στο δικό μου Ε46.Έβαλα την γνήσια με 110 ευρώ και συνεχίζουμε!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω στο csl εβγαλα την παλιά μονος και εβαλα την καινουργια που ηταν και αλλη μαρκα και ουτε διαγνωστικά ουτε τίποτα.
    Μια χαρά δουλεύει.
    Ναι αλλά το CSL νομίζω δεν έχει efficient dynamics για να φορτίζει την μπαταρία όταν φρενάρεις. Δεν παίρνω και όρκο

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP