Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?3.91

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MILTOS M3 E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μεχρι στιγμης και εδω μεσα και με καποια αλλα ατομα που εχω κανει μια κουβεντα δεν αξιζει να μπει κοντο βημα σε smg...μαλλον δεν θα μπω στην διαδικασια της αγορας διαφορικου...
    Μιλτο εγω δεν πιστευω οτι το θεμα είναι αν αξίζει το κοντο ή δεν αξιζει σε smg.
    Εγω νομιζω οτι το smg δεν εχει να κανει με το αν αξιζει η οχι.
    Υπάρχει καποιος που να έχει αποδείξει οτι επειδη το αμαξι ειναι smg γι αυτό δεν παει το αμαξι ενω αν ηταν μάνουαλ θα ηταν οκ?

Επειδη νόμιζω οτι ειμαι μαλλον ο πρωτος που εβαλα 3.91 στο παλιο μου Μ3 SMG και επειδη ακολουθησε και ο Σοκιν (που και εκεινου το αμαξι ηταν SMG), και επειδη ειδαμε οτι δεν ετυχε να εχει το θεμιτό αποτελεσμα στις κόντρες τα βγαλαμε, και εγινε αυτη η ιστορία μες τα φόρουμ.

Δεν βρεθηκε καποια εξηγηση (λες και ηταν 100% σιγουρο οτι το αμαξι θα κερδιζε σε καροτσες) και καποιοι ειπαν "επειδη ειναι smg ισως γι αυτο να μην δουλευει" . Μετα η κουβέντα αυτη εγινε "επειδη ειναι smg γι αυτο δεν δουλευει"

Μ@λακιες δηλαδη. Δεν ειπε κανεις οτι πιθανον να εφταιγε το σετ απ του αυτοκινητου μου ή οτιδηποτε αλλο... Καρφωτό το smg εφταιγε...H ευκολη δικαιολογία.

Δεν πιστευω οτι περα απο την λειτουργεια στο αυτοματο (που δεν αλλαζει στις ψηλες στροφες) εχει να κανει το smg.
    Το αν το αμαξι ειναι πιο αργο ή πιο γρηγορο ειναι αλλο θεμα. Εγω λέω οτι ειναι πιο αργο αλλα μπορει να εχω και λάθος.

Διαβασα σε κοντροσάιτ οτι ο Σταματης φοράει διαφορικό.
    Εχεις δει να του δινει 2-3 καρότσες? Εγω νομιζω οτι ειναι και λιγο πιο αργο και απ του Μπιλάρα.

Λοιπον, το αν αξιζει το διαφορικό η οχι δεν μπορω να σου πω με σιγουριά.
    Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ΑΝ το αμαξι δεν γινει πιο γρηγορο, αυτο δεν εχει να κανει με smg ή οχι.
    M3 CSL

2. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

turbodog (05-02-11)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βρεθηκε καποια εξηγηση (λες και ηταν 100% σιγουρο οτι το αμαξι θα κερδιζε σε καροτσες) και καποιοι ειπαν "επειδη ειναι smg ισως γι αυτο να μην δουλευει" . Μετα η κουβέντα αυτη εγινε "επειδη ειναι smg γι αυτο δεν δουλευει"

Μ@λακιες δηλαδη. Δεν ειπε κανεις οτι πιθανον να εφταιγε το σετ απ του αυτοκινητου μου ή οτιδηποτε αλλο... Καρφωτό το smg εφταιγε...H ευκολη δικαιολογία.
    Για να ξεκαθαρίσω παραδεχομαι οτι απλα εχω ακουσει οτι δεν θα δουλεψει σε smg δεν το ξερω αυτο,κατα δευτερον ηταν να το βαλω και εγω στο δικο μου smg και μετα απο συζητησεις και 2-3 τηλεφωνα που με πηραν καποια παιδια (που δεν τα ηξερα να με αποτρεψουν απο την αγορα αυτου) εννοειται δεν το εβαλα ! !Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..
    και εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και ειναι λογικη σκεψη αφου εισαι περισσοτερα δευτερα στα ψηλα και περισσοτερη ωρα στο οφελιμο.
    Ισως σε συνδιασμο αυξηση κοφτη στροφων και ελαφρυ βολαν το αμαξι να γινεται πιο γρηγορο.
    Ομως και αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αποκληστικα το διαφορικό που εκανε την δουλεια.
    Ακομη και απο μονο του ενα ελαβρυ βολάν ή απο μονη της η αυξηση του οριου στροφων κανει το αμαξι πιο γρηγορο (λογο του οτι εισαι περισσοτερη ωρα στο οφέλιμο κατι που ειναι αναποδο με την θεωρια του κοντου διαφορικου)

Το θεμα smg η μανουαλ δεν εχει να κανει με το διαφορικό ομως.
    M3 CSL

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ξεκαθαρίσω παραδεχομαι οτι απλα εχω ακουσει οτι δεν θα δουλεψει σε smg δεν το ξερω αυτο,κατα δευτερον ηταν να το βαλω και εγω στο δικο μου smg και μετα απο συζητησεις και 2-3 τηλεφωνα που με πηραν καποια παιδια (που δεν τα ηξερα να με αποτρεψουν απο την αγορα αυτου) εννοειται δεν το εβαλα ! !Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..
    Και ολοι οι γνωστοι σου που σε αποτρεπουν να μην βαλεις ειναι επειδη εισαι SMG? Αν ησουν manual θα ελεγαν το ιδιο? Δεν κατηγορω εσενα, εσυ καλα κανεις και ψαχνεσαι να δεις αν αξιζει η οχι, αλλα εχει επικρατησει η made in Greece αποψη οτι το κοντο δουλευει στα χειροκινητα και οχι στα SMG. Και βεβαια χωρις αποδειξεις απο τους ειδημονες-ειδικους για το που το στηριζουν αυτο.
    Το αν θα βαλεις η οχι (και το τι ακριβως κερδιζεις/χανεις και που) οπως πολυ σωστα ειπε ο Χριστοφορος δεν εχει να κανει με το αν εισαι manual η SMG. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλτο εγω δεν πιστευω οτι το θεμα είναι αν αξίζει το κοντο ή δεν αξιζει σε smg.
    Εγω νομιζω οτι το smg δεν εχει να κανει με το αν αξιζει η οχι.
    Υπάρχει καποιος που να έχει αποδείξει οτι επειδη το αμαξι ειναι smg γι αυτό δεν παει το αμαξι ενω αν ηταν μάνουαλ θα ηταν οκ?

Επειδη νόμιζω οτι ειμαι μαλλον ο πρωτος που εβαλα 3.91 στο παλιο μου Μ3 SMG και επειδη ακολουθησε και ο Σοκιν (που και εκεινου το αμαξι ηταν SMG), και επειδη ειδαμε οτι δεν ετυχε να εχει το θεμιτό αποτελεσμα στις κόντρες τα βγαλαμε, και εγινε αυτη η ιστορία μες τα φόρουμ.

Δεν πιστευω οτι περα απο την λειτουργεια στο αυτοματο (που δεν αλλαζει στις ψηλες στροφες) εχει να κανει το smg.
    Το αν το αμαξι ειναι πιο αργο ή πιο γρηγορο ειναι αλλο θεμα. Εγω λέω οτι ειναι πιο αργο αλλα μπορει να εχω και λάθος.

Διαβασα σε κοντροσάιτ οτι ο Σταματης φοράει διαφορικό.
    Εχεις δει να του δινει 2-3 καρότσες? Εγω νομιζω οτι ειναι και λιγο πιο αργο και απ του Μπιλάρα.

Λοιπον, το αν αξιζει το διαφορικό η οχι δεν μπορω να σου πω με σιγουριά.
    Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ΑΝ το αμαξι δεν γινει πιο γρηγορο, αυτο δεν εχει να κανει με smg ή οχι.

με τον μπιλαρα παμε ιδια ακριβως!!

για οτι αφορα το διαφορικο μπορω να σας πω την εμπειρια μου απο το 30αρι που ειχα και φοραγα 4.10...... το αμαξι γεμιζε παντου...οταν τα αλλα κρεμαγανε εγω πηγαινα τεζα!!!! επισης για την χρηση που το ηθελα εγω(κοντρες) με ειχε βοηθησει αρκετα μιας και στα 400αρια και 500αρια....το αμαξι ηταν πραγματικα πιστολι!!!!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το κοντο διαφορικο για ευθειες που λετε....

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων

για οτι αφορα το διαφορικο μπορω να σας πω την εμπειρια μου απο το 30αρι που ειχα και φοραγα 4.10...... το αμαξι γεμιζε παντου...οταν τα αλλα κρεμαγανε εγω πηγαινα τεζα!!!! επισης για την χρηση που το ηθελα εγω(κοντρες) με ειχε βοηθησει αρκετα μιας και στα 400αρια και 500αρια....το αμαξι ηταν πραγματικα πιστολι!!!!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το κοντο διαφορικο για ευθειες που λετε....
    ποιος φοραγε κοντο βημα εσυ ή ο Μπιλαρας??

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

άρα δοκιμασμένα, λές και εσύ πως το κοντό αποδίδει...
    τελικά ο συμπέ και ο σόκιν αν δεν κάνω λάθος, είναι οι μοναδικοί
    ιδιοκτήτες που λένε το αντίθετο απο όλα όσα έχουν γραφτεί και
    σε ελληνικά και ξένα φόρουμ...ρε συμπέ!!!θα μας τρελάνεις όλους
    τελικά εσύ μου φαίνεται ρε...ο βαγγέλης κοντεύει να βγάλει
    καινούριες θεωρείες άλγεβρας - φυσικής για να σου αποδείξει πως
    το κοντό αποδίδει...χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Σταματη το αμαξι που ειχες ηταν αλλο αμαξι και εκανες πατήματα με αλλα αμαξια.

Με τον Μπιλάρα είστε Μ3 Ε46 Φ.Π.Ε και δυο.
    Λογικά το πολύ πολύ να έχετε 5-6 αλογα διαφορά ή να είστε και το ιδιο και γι αυτό πάτε μαζί.
    Κανατε και οι δύο custom προγραμματα στον δρόμο και στο δυναμόμετρο και λογικά πηρατε το μάξιμουμ απο ενα Μ3 φ.π.ε.
    Εσυ πιθανον εκτος απο φίλτρο-προγραμμα-εξατμηση μπορει να εχεις και πιο κοντό διαφορικό απ τον Μπιλάρα.

Εαν έχεις πιο κοντο διαφορικό στο Μ3 που εχεις τωρα (δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχεις αναφέρεις) και αφου πιστευεις οτι βοηθά, γιατι δεν ριχνεις και 2-3 καρότσες στον Μπιλαρα και πατε σχεδον μαζί οπως λές ????
    Μηπως στην τελική είτε 3.91 είτε 3.62 το ιδιο πραγμα ειναι στην ευθεία????

Και επειδη και εγω το εχω ψαξει πριν απο καιρό, πιστευω οτι εαν με τον Βασιλη πάτε μαζι σε ευθεία, σε κατηφόρα σου ριχνει και ανετα εαν φοράς κοντο διαφορικο.
    Τσεκαρισμενο.
    Εαν δεν φορας και θα βαλεις πες μας τα αποτελέσματα να λυσουμε την απορία εαν απο το ποστ μου δεν την εχω είδη λυσει...
    M3 CSL

Rides
    0

Προεπιλογή

θα σου πω διαφορες οταν θα βαλω και εγω εισαγωγη!!!

εσυ τελικα δεν εχω καταλαβει τι επιμενεις.....οτι βοηθα το διαφορικο η οχι!

2 ΙΔΙΑ αμαξια αν το ενα φοραει διαφορικο.....θα ειναι μπροστα.

Rides
    0

Προεπιλογή

θα σου πω διαφορες οταν θα βαλω και εγω εισαγωγη!!!

εσυ τελικα δεν εχω καταλαβει τι επιμενεις.....οτι βοηθα το διαφορικο η οχι!

2 ΙΔΙΑ αμαξια αν το ενα φοραει διαφορικο.....θα ειναι μπροστα.
    Σταματη, εγω επιμένω οτι δεν βοηθα το διαφορικό.

Εσυ πιστευεις οτι εχεις κοντο και θες και εισαγωγη να περασεις μπροστα και ανετα απ τον Μπιλάρα?
    Πιστευεις δηλαδη οτι τις 2-3 καροτσες που επρεπε με την λογικη σου, να σου δωσει το διαφορικό, σου τις "παιρνει" η εισαγωγη του Μπιλάρα??

Με λιγα λογια πιστευεις οτι αν βαλεις εισαγωγη και γινεις ιδιος με τον Μπιλάρα θα εισαι μπροστα λογο του οτι θα εχεις και το διαφορικό.

Οκ, θα περιμενουμε και ειναι ευκαιρία να μας φυγει και η απορία για το κοντο.
    Εμενα η προβλεψη μου ειναι οτι και εισαγωγη να βαλεις (δεν μιλαω για alpha-N) παλι στα ιδια θα είστε περίπου και αρα το διαφορικο δεν βοηθάει αφου εμμεσος λες οτι δεν σε βοηθησε και τοσο μεχρι τωρα.
    M3 CSL

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP