Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπ' όψιν πως (αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο απίθανο) το υπουργείο θα δίνει τα στοιχεία μας, ωστε να μας στέλνει η εταιρία συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ (έξοδα περίπου 2 ευρώ) που θα μας ζητάει το ακριβές αντίτιμο και αν δεν πληρωθεί μέσα σε 10-15 ημέρες από την καταγεγραμμένη στα ΕΛΤΑ ημερομηνία παραλαβής του (αν υπογράψουμε και το παραλάβουμε...) ...τότε θα επιβάλλεται το Χπλάσιο πρόστιμο ...από τον ιδιώτη!!! χαχαχαχααχα!!! ...πολλά νομικά και διαδικαστικά θεματάκια προκύπτουν..!
Πιάστο αυγό και κούρεψτο...... Δε νομίζω να τους συμφέρει να κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία και να μπλέξουν με αδιέξοδα ..για να πάρουν 2.80
Εκτός και αν, λέω εγώ τωρα, με κάποιο μαγικό ηλεκτρονικό τρόπο, αφήνουν να μαζευτούν 100 π.χ. διελεύσεις κάποιου οχήματος πριν στείλουν το φιρμάνι ... Βέβαια και αυτό το σενάριο αίολο μου φαίνεται, διότι μπορεί ο καθένας που θα λάβει το μπιλιέτο να ισχυρίζεται ότι το είχε δανείσει το αυτοκίνητο. Επίσης θα προκύψουν μπερδέματα με αυτοκίνητα που έχουν μεταπωληθεί όταν φτάνει η ειδοποίηση, με εταιρικά αυτοκίνητα που τα οδηγούν διάφοροι κλπ. Τα μούτρα τους θα φάνε οι πονηροί της διαπλοκής