Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 107

Θέμα: ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?3.91

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με τον μπιλαρα παμε ιδια ακριβως!!

για οτι αφορα το διαφορικο μπορω να σας πω την εμπειρια μου απο το 30αρι που ειχα και φοραγα 4.10...... το αμαξι γεμιζε παντου...οταν τα αλλα κρεμαγανε εγω πηγαινα τεζα!!!! επισης για την χρηση που το ηθελα εγω(κοντρες) με ειχε βοηθησει αρκετα μιας και στα 400αρια και 500αρια....το αμαξι ηταν πραγματικα πιστολι!!!!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το κοντο διαφορικο για ευθειες που λετε....
    Σταματη το αμαξι που ειχες ηταν αλλο αμαξι και εκανες πατήματα με αλλα αμαξια.

Με τον Μπιλάρα είστε Μ3 Ε46 Φ.Π.Ε και δυο.
    Λογικά το πολύ πολύ να έχετε 5-6 αλογα διαφορά ή να είστε και το ιδιο και γι αυτό πάτε μαζί.
    Κανατε και οι δύο custom προγραμματα στον δρόμο και στο δυναμόμετρο και λογικά πηρατε το μάξιμουμ απο ενα Μ3 φ.π.ε.
    Εσυ πιθανον εκτος απο φίλτρο-προγραμμα-εξατμηση μπορει να εχεις και πιο κοντό διαφορικό απ τον Μπιλάρα.

Εαν έχεις πιο κοντο διαφορικό στο Μ3 που εχεις τωρα (δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχεις αναφέρεις) και αφου πιστευεις οτι βοηθά, γιατι δεν ριχνεις και 2-3 καρότσες στον Μπιλαρα και πατε σχεδον μαζί οπως λές ????
    Μηπως στην τελική είτε 3.91 είτε 3.62 το ιδιο πραγμα ειναι στην ευθεία????

Και επειδη και εγω το εχω ψαξει πριν απο καιρό, πιστευω οτι εαν με τον Βασιλη πάτε μαζι σε ευθεία, σε κατηφόρα σου ριχνει και ανετα εαν φοράς κοντο διαφορικο.
    Τσεκαρισμενο.
    Εαν δεν φορας και θα βαλεις πες μας τα αποτελέσματα να λυσουμε την απορία εαν απο το ποστ μου δεν την εχω είδη λυσει...
    M3 CSL

Rides
    0

Προεπιλογή

θα σου πω διαφορες οταν θα βαλω και εγω εισαγωγη!!!

εσυ τελικα δεν εχω καταλαβει τι επιμενεις.....οτι βοηθα το διαφορικο η οχι!

2 ΙΔΙΑ αμαξια αν το ενα φοραει διαφορικο.....θα ειναι μπροστα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP