Δεν πληρώνω διόδια και αυτή την Κυριακή !! https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251325&cid=4
Δεν πληρώνω διόδια και αυτή την Κυριακή !! https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251325&cid=4
Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να βρίσκομαι εκεί....!!![]()
Samaro (04-02-11)
για σου νίκο επαναστάτη...χαχαχαχαχα!!!
sympether with chiefτης
Γκουχ γκουχ εννοείς και των κατόχων σπιτιών(έρχεται λένε και μετά την τακτοποίηση και περαίωση κατοικιών), και των επιχειρήσεων και γενικά ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ βρίσκεται στην ελληνικό χώρο (πως λέμε ... στο χώρο σας) και ΔΕΝ είναι λαθρομετανάστης... Αν είναι μάλιστα λαθρομετανάστης μπορεί να ζει και να περιφέρεται (μεταφέρεται) τσάμπα (ανεξάρτητα από απεργίες ΜΜΜ) και μάλιστα να απολαμβάνει και την τσάμπα δικαστική εκπροσώπηση από το κόμμα του 4.6% το οποίο πληρώνουν οι παραπάνω μ@λ@κ@ς...
https://www.capital.gr/News.asp?id=1128942
ΟΛΟΙ λοιπόν κάτω στα μπλόκα.(χμ αυτό ακούγεται << κόκκινο >> κάτι το οποίο ΔΕΝ θέλω καθόλου, αλλά τι να κάνεις)
Πιστέψτε με είναι το πιο ΑΓΝΟ άι και γ!!@@ που θα πείτε ΠΟΤΕ(βασικά βγαίνει από μέσα μόνο του και δεν απευθύνεται στον ταμία αλλά γενικά στο όλο σύστημα), η δυσκολία είναι απλά την πρώτη φορά... μετά είναι σαν το ποδήλατο.
DIMITr|S (04-02-11), Leonidas_E39 (04-02-11), NickE60 (04-02-11), PANOS-E60 (04-02-11)
Αυτό λες μόνο Λευτέρη?? Μόλις άκουσα στις ειδήσεις πως μπήκαν σήμερα άνθρωποι της τρόικας σε κάποιες ιδιωτικές τράπεζες για έλεγχο αποθεματικών αλλά και ...εξασφαλίσεων!! Τα υποθηκευμένα σπίτια ανθρώπων που πήραν δάνειο για να κάνουν προκοπή που? μέσα στην αλητεία που κυβερνάει αυτό το κράτος και κοροϊδεύει τους πολίτες του... αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα...
άντε, λες να γνωριστούμε οδεύοντας προς την επανάσταση??
μακάρι να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή ..πριν αναγκαστούμε να χάσουμε τον ύπνο μας..
oldcarskickass (04-02-11)
Να προσθεσω σε αυτο που ειδε ο Πανος αυτο που ακουσα στον real fm πριν κανα 2ωρο απο τον Μαγκριωτη που ειναι υφυπουργος,ειπε λοιπον ο τυπος οτι μεσα στην εβδομαδα θα καταθεσουν τροπολογια με την οποια θα δινουν τα στοιχεια,οσων δεν πληρωνουν,στην εκαστοτε εταιρια αφου εχει βγει αποφαση απο καπου (οδηγουσα και δεν ακουσα καλα) που τους επιτρεπει να το κανουν.
Και ρωταω εγω ο αφελης,πως θα με υποχρεωσει ενας ιδιωτης ή ενας υπαλληλος του να του δωσω τα στοιχεια μου;
Αν σταματαω 50 μετρα πριν τα διοδια κρυβω τις πινακιδες,με χαρτι ας πουμε, θα υπαρχει εκει καποιος που θα προσπαθησει να το βγαλει για να δει τον αριθμο μου;Θα τον.
Αν παλι βγαλω τελειως τις πινακιδες,για την τροχαιαθα εχω κομενες βιδες να δειξω αν με σταματησουν,τοτε ο υπαλληλος τι θα κανει θα πεσει στις ροδες μου για να μου παρει σιγουρα τα στοιχεια;
Βλεπω να γινετε μεγαλο πανηγυρι στα διοδια.................
Επισης ειπε οτι θα κανουν και τροπολογια για οσους εχουν ξεκινησει να μην πληρωνουν εισιτηριο στα μεσα μαζικης μεταφορας.
Τι να πουμε με τους απιστευτους που μας κυβερνανε,εχουν γινει υπηρετες των τραπεζων,των κατασκευαστων και γενικοτερα οποιων τους χωνουν φραγκα.
εεεεεεεεεεεμ...αν δεν ήταν και αυτοί οι εργολάβοι ρε παιδιά, πως θα έβαζαν οι πολιτικοί πετρέλαιο
στις βίλες τους???δεν είδατε πόσο πείγε το πετρέλαιο???τι θέλατε να κάνει ο κακομοίρης ο ρέππας???
να αφήσει τα παιδιά του να πεινάσουν και να κρυώσουν???πολιτικός είναι ο άνθρωπος. αυτά τα
πράγματα είναι για τους κοινούς θνητούς...όχι για τους 300 θεούς.
sympether with chiefτης
Κυριο αιτημα μας ειναι η ασφαλης και ελευθερη μετακινηση σε ολους τους δημοσιους δρομους τους οποιους εχουμε χιλιοπληρωσει εμεις οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας,καθως και η καταργηση ολων των διοδιων πανελλαδικα.
Αυτη την Κυριακη 6 Φεβρουαριου ανοιγουμε ολα τα διοδια ανα την Ελλαδα στις 3 το μεσημερι.
Μπορειτε να ενημερωθειτε στο www.oxidiodia.gr για τις ακριβεις ωρες σε καθε περιοχη.
Ανεξαρτητως πολιτικης αποχρωσης,θρησκειας,ομαδας ποδοσφαιρου η μαρκας αυτοκινητου,θα βρισκομαστε ολοι εκει να ενωσουμε τις φωνες μας εναντια σε αυτο το αδικο χαρατσι που θελουν να μας επιβαλλουν.
Καλουμε ολα τα μελη του BMW fans να παραβρεθουν την Κυριακη,ηδη συμμετεχουν αρκετες λεσχες αυτοκινητιστων και μοτοσυκλετιστων στο κινημα.
Τα στοιχεια μου,καθως και αλλων μελων των Επιτροπων ειναι στη διαθεση σας στο www.oxidiodia.gr για οποιον χρειαστει το οτιδηποτε.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια στο φορουμ σας
Κωνσταντινος Δημητριαδης
beliris (05-02-11), JOHNNY 69 (05-02-11), m-power_01 (06-02-11), mitsos_chania (08-02-11), NickE60 (05-02-11), oldcarskickass (05-02-11), paganis (05-02-11), Samaro (05-02-11), Thomelef (05-02-11), z3 2.2 (05-02-11)