Σελίδα 11 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112132161 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 706

Θέμα: Ε60 περί ανέμων και μπαξιμάτων

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί δεν σου κάνει το HUD Δημήτρη?? Τι πρόβλημα παρουσιάζει? Που έχετε κολλήσει? Ασυμβατότητα μοντέλων? Τι χρονολογίας είναι o προτζέκτορας HUD?
    Άστα Νικόλα, άστα...Χρονoλογία δεν καλοθυμάμαι Οκτώβριος 2008 νομίζω είναι δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή το έχω παρατήσει μέσα στο αμάξι να μην το βλέπω και σε καμιά "πράξη εκτόνωσης μου" την πληρώσει το HUD...Βρε τι κακό είναι τούτο, τίποτα να μην μου "κάθεται" με την πρώτη. Αλλάξαμε υαλοπίνακα, αγοράσαμε καινούργιο ταμπλώ μαζί με ένα άλλο παρελκόμενο του, πήραμε ποτηροθήκες βάσεις κλπ, πήραμε την οπτική ίνα και τα καλώδια που στέλνει στον διακόπτη, πήραμε διακόπτη φώτων με υποστήριξη επιπλέον HUD και όλα τα μικροπραγματάκια για την εγκατάστασή του και κολλήσαμε στο HUD. Άστα θα στα πω από κοντά γιατί βαριέμαι να γράφω. Βρήκα ένα στη Θεσσαλονίκη θα του πω να του το δώσω ανταλλαγή το δικό μου, άντε να του δώσω και κανά 100άρι ευρώ και να τα κάνουμε τράμπα με την προϋπόθεση να παίζει, μιας και το δικό του είναι από pre - LCI μοντέλο μήπως και γίνει το τσαφ και ολοκληρώσω. Αν πάρει τίποτα το αυτί σου ή ξετρυπώσεις κανέναν με HUD στείλε κανένα μηνυματάκι

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραιος ο Θανασης!!!
    προσπαθω να διαβασω απο το βλεμα του τι να σκεφτεται ....αλλα το μονο που καταλαβα ειναι ...."εμενα μου εχει φυγει ο τακος και Δημητρακης με βγαζει φωτο!!!!"

Καλα Δημητρη το αλλο Ε60 διπλα εχει φτερα Μ5 και τιποτε αλλο???ουτε καν μεγαλες ζαντες?

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, επειδή του μίλησα χτες του ανθρώπου, δεν το έχει τελειώσει ακόμα. Look Μ το κάνει, και μόνο εξωτερικά, Ν43 είναι ... Περιμένει καθρέφτες Μ και ζάντες Μ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 04-02-11 στις 19:14

4. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (04-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άστα Νικόλα, άστα...Χρονoλογία δεν καλοθυμάμαι Οκτώβριος 2008 νομίζω είναι δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή το έχω παρατήσει μέσα στο αμάξι να μην το βλέπω και σε καμιά "πράξη εκτόνωσης μου" την πληρώσει το HUD...Βρε τι κακό είναι τούτο, τίποτα να μην μου "κάθεται" με την πρώτη. Αλλάξαμε υαλοπίνακα, αγοράσαμε καινούργιο ταμπλώ μαζί με ένα άλλο παρελκόμενο του, πήραμε ποτηροθήκες βάσεις κλπ, πήραμε την οπτική ίνα και τα καλώδια που στέλνει στον διακόπτη, πήραμε διακόπτη φώτων με υποστήριξη επιπλέον HUD και όλα τα μικροπραγματάκια για την εγκατάστασή του και κολλήσαμε στο HUD. Άστα θα στα πω από κοντά γιατί βαριέμαι να γράφω. Βρήκα ένα στη Θεσσαλονίκη θα του πω να του το δώσω ανταλλαγή το δικό μου, άντε να του δώσω και κανά 100άρι ευρώ και να τα κάνουμε τράμπα με την προϋπόθεση να παίζει, μιας και το δικό του είναι από pre - LCI μοντέλο μήπως και γίνει το τσαφ και ολοκληρώσω. Αν πάρει τίποτα το αυτί σου ή ξετρυπώσεις κανέναν με HUD στείλε κανένα μηνυματάκι

Έχω ένα περίσσευμα, αλλά ενώ έχω τοποθετήσει το δικό μου (με διακόπτη) δεν το έχω ενεργοποιήσει, δεν έχω περάσει καλωδίωση και δεν ξέρω αν λειτουργεί (αυτό που έχω βάλει).
    Μπορώ να σου δώσω το δεύτερο, υπό την προϋπόθεση ότι θα μου το αντικαταστήσεις με ένα ίδιο (συμβατό 04-05) όταν μπορέσεις.... εκτός αν κανονίσουμε να τα περάσουμε την ίδια στιγμή, ώστε να τα δούμε να λειτουργούν. Θα μπορούσα να στα δώσω και τα δύο ..να τα δοκιμάσουμε στο δικό σου .....αλλά μου πέφτει λίγο δύσκολο να βγάλω έξω το ταμπλώ για να βγει το HUD......

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, επειδή του μίλησα χτες του ανθρώπου, δεν το έχει τελειώσει ακόμα. Look Μ το κάνει, και μόνο εξωτερικά, Ν43 είναι ... Περιμένει καθρέφτες Μ και ζάντες Μ.
    Ναι ,δεν το σκεφτηκα οτι τα φτερα Μ5 δεν ταιριαζουν παρα μονο με τον Μ5 προφυλακτηρα!!!

και γιατι δεν ειναι μελος του φορουμ μας ακομα Πανο???.....για να μπαινουμε στο κλαμπ των Ε60 νεα μελη!!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

και γιατι δεν ειναι μελος του φορουμ μας ακομα Πανο???.....για να μπαινουμε στο κλαμπ των Ε60 νεα μελη!!!!
    αυτός είναι, αλλά τι να γράψει ο άνθρωπος? Είναι της παλαιάς σχολής...

https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=314

8. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (04-02-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι ,δεν το σκεφτηκα οτι τα φτερα Μ5 δεν ταιριαζουν παρα μονο με τον Μ5 προφυλακτηρα!!!

Σ αυτό θα σου απαντήσουν ο Νίκος και ο Δημήτρης που τον ξέρουν΄χρόνια ... από το λίγο που μιλήσαμε πάντως μάλλον δεν πρέπει να ξετρελαίνεται με τα κομπουτερικά

ps και εγώ σκράπας είμαι !

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nα γινουν εντατικα μαθηματα ΤΩΡΑ!!!

Δεν μπορει να κανει μπαξιματα χωρις να ...βλεπουμε!!!

11. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (04-02-11)

Rides
    3

Προεπιλογή

Έχω ένα περίσσευμα, αλλά ενώ έχω τοποθετήσει το δικό μου (με διακόπτη) δεν το έχω ενεργοποιήσει, δεν έχω περάσει καλωδίωση και δεν ξέρω αν λειτουργεί (αυτό που έχω βάλει).
    Μπορώ να σου δώσω το δεύτερο, υπό την προϋπόθεση ότι θα μου το αντικαταστήσεις με ένα ίδιο (συμβατό 04-05) όταν μπορέσεις.... εκτός αν κανονίσουμε να τα περάσουμε την ίδια στιγμή, ώστε να τα δούμε να λειτουργούν. Θα μπορούσα να στα δώσω και τα δύο ..να τα δοκιμάσουμε στο δικό σου .....αλλά μου πέφτει λίγο δύσκολο να βγάλω έξω το ταμπλώ για να βγει το HUD......
    Οχι που δεν θα 'χες εσυ

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πωςςςςςςςςς????? Έχεις δεύτερο περίσσευμα? Τι είπες τώρα βρε Νικόλα να'πούμε...Έχεις σκεφτεί να κάνεις εμπόριο ανταλλακτικών για Ε60? Βρε τι τα πέρασες τα HUD, λάδια μηχανής που είναι αναλώσιμα Όποτε βρεις λίγο χρόνο κάνε μου μια χάρη, κάτσε και κάνε μια λίστα των πραγμάτων σου που έχεις στην αποθήκη σου και κάθονται....Είμαι σίγουρος πως όλο και κάτι θα μου - μας φανεί χρήσιμο. Λοιπόν καλέ μου άνθρωπε έχουμε κάμποσες επιλογές πλέον. Κάτσε να μιλήσω ξανά με τον άλλον από την Θεσσαλονίκη να δω τι θα μου πει τελεσίδικα (αν τον ενδιαφέρει δηλαδή η ανταλλαγή και επιπλέον 100¤ να του δώσω με την προϋπόθεση ότι θα δουλεύει). Αν το δώσει έχει καλώς, μπορούμε να πειραματιστούμε πλέον με 3 HUD pre LCI. Για να διαπιστώσεις αν αυτά που έχεις και αυτό που φοράς δουλεύουν, πριν αρχίσει να συνδέει ο Μανώλης, (είναι να μην ξεκινήσει και πάρει φόρα αυτός ο άνθρωπος, μετά δεν τον σταματάει τίποτα χαχαχαχα), θα του πάρω την οπτική μου ίνα με την επιπλέον καλωδίωση που πάει στον διακόπτη (θα χρειαστεί να κολλήσουμε απλά 4 ακροδεκτάκια - καρφάκια που θηλυκώνουν μέσα στο φισάκι του διακόπτη) να την καρφώσεις "χύμα" στον CCC και την άλλη άκρη στο HUD (δεν ξέρω αν σου δίνει χέρι σε αυτό που ήδη φοράς) για να διαπιστώσεις αν δουλεύουν ή όχι. Τουλάχιστον μήπως μπορέσω και το ανταλλάξω με τον Θεσσαλονικιό γιατί θα είναι δύσκολο να βρω παλιό μοντέλο HUD ώστε να αντικαταστήσω το δικό σου και θα μας μείνει αμανάτι. Σε ευχαριστώ πολύ βρε Νικόλα για άλλη μια φορά δημόσια.

Υ.Γ. Τι είπε τώρα ο άνθρωπος, να πούμε...ακούς εκεί έχει 2ο HUD...ούτε το εργοστάσιο στην Γερμανία δεν έχει 2ο...βρε τι είναι αυτός....χαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 05-02-11 στις 07:44

Σελίδα 11 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112132161 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP