Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Πρόστιμο - Φιμέ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιός ορίζει το αν θα φας πρόστιμο η όχι?

τα χαρτιά που σου δίνουν όταν βάλεις μεμβράνες δεν αναφέρουν πουθενά το αν είναι ν΄.ομιμες ή όχι. αναφέρουν μόνο τον τύπο μεμβράνης.

ξέρει ο ******* απο αυτά? αν το δει σκούρο κατα τη γνώμη του δεν θα σε γράψει?

Το ειδικό αυτοκολλητάκι που μπαίνει στο τζάμι από τη μέσα πλευρά έχει τη έγκριση τύπου που έχει πάρει σύμφωνα με το νόμο.

Με βάση αυτό ΔΕΝ παίρνεις κλήση / ΔΕΝ μπορεί να σου κόψει κλήση.

Οι φωτό στη πρώτη σελίδα δείχνουν το μάξιμουμ της νόμιμης σκουρότητας. Δεν έχουν καμία σχέση με το 'titanium' της Llumar που μάλλον αναφέρεσαι, καθώς είναι πολύ πιο σκούρες.

Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καλοκαιρι με σταματησαν σε μπλοκο με φιλικο αυτοκινητο και το προστιμο ηταν 80 ευρω...Και φοραγε καποια μετρια αποχρωση....
    Με τον Ασσο,στον οποιο εχω την πιο σκουρα αποχρωση της 3Μ, με εχουν σταματησει αρκετες φορες αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα....
    Black Prince....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

^^^^^^^^
    Τόσο είναι, κι εγώ 80 ευρώ είχα φάει με το Golf.

Η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη όμως: Είχαμε μαζευτεί μερικά GTI στο Mega AB για... αθλοπαιδίες, όταν μας έκλεισαν την είσοδο και την έξοδο από τον παράδρομο 2 περιπολικά της Τροχαίας Κάτω Κηφισιάς. Όποιος έφευγε ή ερχόταν έτρωγε και την κλήση του: Φυμέ, εξάτμιση, ΚΕΚ, κλπ.

Εγώ λοιπόν την άρπαξα για φυμέ, μέχρι τότε όμως δε με είχαν σταματήσει (για μεμβράνες εννοείται, γιατί εχω τον μισό ΚΟΚ σε πόντους).

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP