[QUOTE=gardelic;133564]Τότε γιατί διαβάζω για Σέρρες,για κοντρες με s2000?
H κόντρα θα γίνει σε τύπου ντραγκστερ πίστα??Νομίζω όχι,οπότε μην
το παίζεις οσία και κριτής.
Και στο στεγνό αν τρέχεις και σου σκάσει λάστιχο σε στροφή και πέσεις σε στάση λεωφορείου με κόσμο??Εκει δεν προκαλείς??
Επειδή όλοι τρέχουμε και κάνουμε ή έχουμε κάνει υπερβολές και απερισκεψίες,
νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε και να καταδικάζουμε ελαφρά την καρδία.
Φιλικά ,
Χρήστος
δεν εχουμε την ιδια αποψη σε αυτο το θεμα,κ η πιστα στις σερρες γιαυτο το λογο ειναι πιστευω για να κανεις οτι κανεις εκει κ να μην κυνδυνεψει κανενας ουτε εσυ ο ιδιος ακομα κ οταν λεμε να κανουμε κοντρα τουλαχιστον εγω ξερω ποτε θα την κανω την κοντρα για να μην κυνδινεψει κανενας τεσπα δεν ειναι το θεμα μας αυτο απλα δεν εχουμε την ιδια αποψη σε αυτο το θεμα...κ ειναι γνωστο οτι ολοι κανουμε κοντρες στο δρομο κ ας ξερουμε ποσο επικυνδινο ειναι δεν διαφωνω σε αυτο..κ ενας φιλος μου ετρεχε με ενα χοντα κ πηγε κ το εριξε στο γκρεμο κ ειχε μεσα 3 ατομα κ πεθανε μονο αυτος μαλακια εκανε κοντεψε να παρει μαζι του 3 ζωες που δεν εφταιγαν σε τιποτα εγω απλα λεω οτι δεν προσεχαν καθολου κ οι δυο.κ ο θεος μονο μπορει κ συνχωρει για ολα τα θεματα οχι μονο αυτο.κ φυσικα ειναι αδικο κ κριμα με ενα λαθος που εκανε να το πληρωσει με την ζωη του αλλα εγω δεν θα πω τιποτε αλλο για αυτον τον ανθρωπο ας τον αναπαυσει ο θεος κ δεν χρειαζεται να τρογομαστε κ μεταξυ μας βεβαια ο καθενας εχει τις αποψεις του.ειτε ειναι λαθος ειτε ειναι σωστες.
φιλικα κωνσταντινα
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!