έτσι είναι...καλώς ή κακώς, όλοι έχουμε παραστρατήσει έστω και απο μία φορά...
το ότι δεν έχουμε πάθει κάτι είναι θέμα τύχης, πράγμα που δεν είχε το παληκάρι.
όσο για το τρομπέτο, ακόμα και ατρακάριστα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, όλα
τα αυτοκίνητα είναι ένα μάτσο λαμαρίνες, με πλαστικά, υφάσματα και δέρματα...
το ηθικό δίδαγμα είναι, ποτέ οδήγηση μετά απο ποτό...όσο συγκρατημένοι και
καλοί οδηγοί να είναι κάποιοι, η κακιά η ώρα δεν αργεί να έρθει...
sympether with chiefτης
Αλλά Χρήστο ορισμένες φορές μη σου κάνει εντύπωση, έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχω καταλήξει πως δεν υπάρχει πλέον συμπόνια ούτε αίσθημα λύπης σε τέτοια θέματα, ξέρεις πόσα Ελληνικά αυτοκίνητα είναι έτσι και οι μαντράδες/ιδιώτες τρίβουν τα χέρια τους γιατί βρήκαν ευκαιρία?
Άλλος ένας που μετά από 8 ποτά πήρε το τιμόνι στα χέρια του. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κανένας.
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=484238
ΥΓ: Προσέξτε το cf στο προφυλακτήρα.
αυτο το συγκεκριμενο αμαξι ηταν του λουσιφερ του παιδιου που σκοτωθηκε?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
omg!!
τα περισόττερα 46άρια Μ3 έχουν αυτόν τον φορέα για τον προφυλακτήρα...και το δικό
μου τον ίδιο έχει, αλλά πρέπει να τον αντικαταστήσω με αλουμινένιο για να μπορέσει να
μπεί ο προφυλακτήρας που έχω αγοράσει...πλάκ πλάκα, έχω μια αποθήκη γεμάτη απο
πράγματα ρε γμτ...αν ποτέ πουληθεί το αμάξι, αυτός που θα το πάρει, θα πάρει και πολύ
μεγάλη πρίκα πάντως...
sympether with chiefτης
δηλαδη οταν προκαλεις την τυχη σου να σου συμβει κακο αυτο πως εξηγηται?κ δεν ειναι το θεμα οτι εμεις δεν τον συνχορουμε αυτον δεν τον συνχωρεσαι το λαθος που εκανε...ηταν αρκετα μεγαλος παντως για να μη γνωριζει οτι μετα απο ποτο δεν οδηγεις...κ να εισαι σιγουρος οτι η δικια μου η ψυχη μονο σκληρη δεν ειναι...το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι οτι να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.... παντα φιλικα κωνσταντινα
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
μάλιστα...ξέρετε, βλακεία δεν είναι μόνο να οδηγείς πιωμένος...υπάρχουν παλά είδη
βλακείας να κάνεις μεένα αμάξι...εσείς οι τόσο αυστηροί, θέλετε να μας πείτε πως
σκίζεται απο κυκλοφοριακή αγωγή???πως δεν έχετε κάνει βλακείες???πως δεν έχετε
σταθεί τυχεροί???τι ακριβώς συζητάμε εδώ πέρα???λοιπόν...να λείπουν τα σχόλια για
κάποιον που έχει φύγει απο την ζωή, έστω και αν είναι απο ένα λάθος. κοιτάξτε να
είστε πρώτα εσείς σωστοί και μετά να κρίνεται τόσο αυστηρά κάποιον που έχει είδη
πληρώσει το λάθος του, με την ίδια του την ζωή...
sympether with chiefτης