Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 79

Θέμα: Eλαστικά Χ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Κοιταξε.

Το θρεντ εαν θυμαμαι ηταν για χειμερινά. Εγω απάντησα εκ παραδρομής μιας και τα δικα μου ειναι θερινα. Δεν εχω να σου πω τιποτα ιδιαιτερο για τα λαστιχα περα απο το οτι εκαναν πιο πολυ απο τα conti 5P διαστάσεων CSL για το Ζ4.

150 αλογα εχει το αυτοκινητο...Α εγω εβαλα 235/50 εμπρος και πισω. Δεν εβαλα 255/45 οπως το Μ pack γιατι και δεν ηθελα να επηρρεαστεί η άνεση και ουτε να επιβαρυνω τις επιδόσεις με βαρύτερο ελαστικο, το οποίο θεωρω σημαντικό. Το συνολικο βαρος σε καθε ακρο διαφέρει οριακά απο μαμά.

Rides
    1

Προεπιλογή

To θέμα μας είναι οτι στο Μpack έχει διαφορετική διάσταση η πίσω ζάντα - είναι πιο φαρδιά οπότε 235 δεν παίζει με τίποτα!

εγω ακόμα ψάχνω πάντως. Τις καλύτερες τιμές που έχω βρεί( θερινά λάστιχα)
    είναι το Dunlop SP sport 01 στα 810 και Michelin Diamaris στα 850.

Κανένας άλλος??

και κάτι για πιο ειδικούς - έχω βρεί από Γερμανία τα Dunlop με ένδειξη ταχύτητας Η -210χλμ (τα μπροστινα) αρκετά φθηνά. Μια που ποτέ δεν πηγαίνω με τόσα - 180 έχω πιάσει βέβαια - λέτε να έχω πρόβλημα λόγω και του βάρους του οχήματος??

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξε.

Το θρεντ εαν θυμαμαι ηταν για χειμερινά. Εγω απάντησα εκ παραδρομής μιας και τα δικα μου ειναι θερινα. Δεν εχω να σου πω τιποτα ιδιαιτερο για τα λαστιχα περα απο το οτι εκαναν πιο πολυ απο τα conti 5P διαστάσεων CSL για το Ζ4.

150 αλογα εχει το αυτοκινητο...Α εγω εβαλα 235/50 εμπρος και πισω. Δεν εβαλα 255/45 οπως το Μ pack γιατι και δεν ηθελα να επηρρεαστεί η άνεση και ουτε να επιβαρυνω τις επιδόσεις με βαρύτερο ελαστικο, το οποίο θεωρω σημαντικό. Το συνολικο βαρος σε καθε ακρο διαφέρει οριακά απο μαμά.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP