Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια!! Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές!!
Το είχα κ εγώ στο μυαλό μου, μήπως και ανέβω αλλά τελικά έτυχε ταξιδάκι αναψυχής στα εξωταρικά!!
Τελικά το φλουρί ποιός το κέρδισε?
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια!! Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές!!
Το είχα κ εγώ στο μυαλό μου, μήπως και ανέβω αλλά τελικά έτυχε ταξιδάκι αναψυχής στα εξωταρικά!!
Τελικά το φλουρί ποιός το κέρδισε?
Μπραβο και συγχαρητηρια στους διοργανωτες και συμμετεχοντες αυτης της συναντησης!!!
Αν και το συζητησαμε με τον Γρηγορη(Gregory//M)να ερθουμε παρεα και τονιζω οτι θελαμε παρα πολυ να ερθουμε!!!!....ενω σχεδιαζα να ειμαι Σ/Κ Θεσσαλονικη με τη γυναικα μου,τελικα για λογους υγειας δεν εγινε το ταξιδι....υπαρχει πιθανοτητα βεβαια να ερθω αυτο που μας ερχεται αλλα θα δουμε να ειμαστε καλα μεχρι τοτε...![]()
ΗΤΑΝ πραγματικα ολα πολυ καλα,η παρεα το φαγητο γενικα το κλιμα ηταν πολυ καλο.μπραβο στον χρηστο κ στον μανο για την εξυπηρετικοτητα τουσ.θωμα δεν δεν εγινε κανενα πατημα τελικα ψιλα πραγματα κ οπωσ παντα ο ποντιοσ πρωταγωνιστης.τελι
κα αξιζαν τα 400χιλιομετρα που εκανα.............................
Περασαμε παρα πολύ καλα σκασαμε στο φαι και περασαμε υπεροχα. Πρεπει να ηταν η πρωτη φορα προσωπικα που ειδα ενα σκασμο Μ3 να περνανε απο μπροστα μου και να μην τελειωνουν. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την διοργάνωση απο τον Χρηστο και αντε βρε παιδια παντα τετοια να εχουμε και οχι μονο στις κοπες της πιτας.
NickE60 (01-02-11)
οι βαρυσήμαντες δηλώσεις του πόντιου...
![]()
sympether with chiefτης
![]()
sympether with chiefτης
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που παρευρέθησαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας,δυστυχώς λόγω αρρώστιας δεν μπόρεσα τελικά να έρθω,βλέπω πολλά γνώριμα άτομα αλλά και νέο κόσμο,αλλά και κάποια άλλα παιδιά που διατηρούνται πάντα σε φόρμα...καμιά φώτο από τα εργαλεία δεν βγάλατε?ελπίζω σε κάποια συνάντηση να τα πούμε!!!!αντε και του χρόνου με Υγεία.
''One love three letters'' .....BMW
μπραβο σε ολα τα παιδια περασαμε πολυ ωραια!
αντε και του χρονου!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!