Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο NickE60 α τώρα θυμήθηκα ...εδώ με τα μαρσπιέ του Μpack/Μ5 ..5-6 χρόνια πίσω... Καλό !!!! Δεν αφήνουμε τίποτα και γιά τον άλλο μήνα ??? Αν πληρωθούμε από τη δουλειά ...
S8N (29-01-11)
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Καλό !!!! Δεν αφήνουμε τίποτα και γιά τον άλλο μήνα ??? Αν πληρωθούμε από τη δουλειά ... Εσεις δεν εχετε αναγκη,το ειπε και ο προεδρος (ο δικος μου μη παρεξηγηθούμε κιόλας!)
Αρχικό μήνυμα απο alexm Δημητρη, κανονισε να σε δω στη ΠΙΤΑ ρε...φιλε Αυτο ειναι καποιου ειδους δηλωση ...? Θα ερθει ''παπορι'' απο την Πατρα?
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Αυτο ειναι καποιου ειδους δηλωση ...? Θα ερθει ''παπορι'' απο την Πατρα? Γιατι παπορι τη κορολιτσα μου Σπυρακο;
m-power_01 (29-01-11)
Αρχικό μήνυμα απο alexm Γιατι παπορι τη κορολιτσα μου Σπυρακο; Ε ψιτ κυριος!!!αυτη ντεν ειναι Κορολα!
Αρχικό μήνυμα απο aristent Ε ψιτ κυριος!!!αυτη ντεν ειναι Κορολα! τσε πειραξα ρε λεηβεντη;
Αρχικό μήνυμα απο alexm Γιατι παπορι τη κορολιτσα μου Σπυρακο; τόσο πολύ μετανιωσες που έδωσες το 46αρι ; Χαχαχα Αρχικό μήνυμα απο aristent Ε ψιτ κυριος!!!αυτη ντεν ειναι Κορολα! δικό μου είναι αυτό το καταπληκτικό κουπε με τον σπορτιφ χαρακτήρα !
aristent (29-01-11), NickE60 (29-01-11), S8N (29-01-11)
Κανονισμός του Φόρουμ