nikos-Mpacket (29-01-11), S8N (29-01-11)
Ευτυχως που υπαρχουν και οι φιλοι και βοηθανε,αλλιως............
Τον Μανωλη τον ευχαριστησα κατ'ιδιαν,να ειναι καλα ο ανθρωπος ημουνα στο συνεργειο ,μεχρι τις 23:30 για να γινουν ολα οπως λενε τα σχεδιαγραμματα της BMW.
Ευχαριστω και περιμενω..............
Βεβαια για να πω την αληθεια μου καλο ειναι που τελειωσα οπως επρεπε και αυτο το μπαξιμο αλλα απο την αλλη γυρισα σπιτι και βρηκα κλειδωμενα,ειχα ταξει στα κοριτσια μου να τα βγαλω βολτα .............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 29-01-11 στις 01:08
nikos-Mpacket (29-01-11)
Mε ΄γεια Νικο!!!
Τωρα ρε τυχερακια εχεις αυτη την εικονα μπροστα σου!!!
...εσυ συνεχιζε ομως να κοιτας και τον δρομο,καλοριζικα φιλε μου!!!
ΥΣ.τα παλια οργανα κρατησε τα!!!απ,οτι διαβασα, πρεπει να χρειαζονται σε περιπτωση ελεγχου βλαβης/κωδικοποιησης.
Αλεξη κανεις Part out την //Μ5 σου και δε λες τιποτα!!!
Θελω κινητηρα/σασμαν/διαφορικο/ψαλιδια/γεφυρες/αναρτησεις/εξατμισεις/καλωδιωση/τερακοτα δερμ. καθισματα-ταπετσαριες....ταχυμετρο θα βρω μην αγχωνεσε!![]()
alexm (29-01-11), nikos-Mpacket (29-01-11)
Αρη ευχαριστω πολυ,εσυ ξερεις την διαφορα αφου την εχεις δει απο πρωτο χερι,δεν τα πεταω τα παλια τα οργανα γιατι χρειαζονται .....
Ο Αλεξης σκεφτηκε να δωσει μερικα πραγματα απο το Μ5 για να μπορεσει στο τελος να στο δωσει πιο φτηνα,τωρα τι θα μεινει να παρεις ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο.![]()
alexm (29-01-11)
Επειδή με έχετε κάνει να ζηλέψω ...ζαχαρώνω το παρακάτω, δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αερόσακος. Ενας καλός φίλος όμως, όνοματα δεν λέμε
μάλλον θα κάνει τα μαγικά του πάλι και θα τον βγάλει το λαγό από το καπέλο
Τι λέτε ...? Γιά το τιμόνι, όχι γιά το φίλο ...
![]()
Νικόλα καλορίζικα τα μπαξίματά σου φίλε, μεγειές, μεγειές φίλε, άντε να βρούμε τώρα ένα τιμονάκι και ένα stick λεβιεδάκι Μ5 και έκλεισε το εσωτερικό σου (α ξέχασα έχουμε και το σαλόνι χαχαχα είμαι σίγουρος πως με τον καιρό κάτι έχεις στα υπόψη σου και για εκεί)
Έλα από βδομάδα που θα βάλουμε το HUD, άλλο κρύσταλλο εμπρός, άλλο ταμπλώ, τις αγαπημένες σου ποτηροθήκες, το ACM, USB για το ACM, το Bluetooth που τόσο λαχταρώ, το all around vision. To dvd player και το DVB-T αν και αγορασμένα θα τα βάλουμε πιο μετά γιατί πρέπει να παραγγείλουμε επιπλέον ένα multimedia interface οπτικών ινών ώστε όλες οι λειτουργίες να ελέγχονται μέσω i-drive γιατί το interface που ήδη έχω είναι μέσω can bus και απαιτεί τα χειριστήρια της κάθε συσκευής... Έλα θα περάσουμε όμορφα...
23:30 xaxaxaxaγια ρώτησε τον Μανώλη τι ώρα φύγαμε από το μαγαζί του όταν κωδικοποιούσαμε τα φανάρια του LCI (τα adaptive για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχα
) 02:45 τα ξημερώματα
έφυγα και πήγα κατευθείαν για υπηρεσία χαχαχαχαχα βρε τον Μανώλη
![]()
E60_Arkadia (29-01-11), nikos-Mpacket (29-01-11)