https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Μιχαλη, ειμαστε τυχεροι που εχουμε τον Νικο(nicke60) και τον Δημητρη(Apostolos)στο φορουμ,γιατι οτι μετατροπη μπορεις να φανταστεις,.... ή και δεν μπορεις να φανταστεις,την εχουν κανει,και μαλιστα με επιτυχια!!!
Φυσικα εχουμε και εναν αλλον καλο γνωστη BMWδοθεματων Ε60, αλλα....εχει γνησια //Μ5 και δεν ασχολειτε με μετατροπες τωνταπεινων Ε60 αλλα με βελτιωσεις γνησιων //Μ5 και δεν ειναι αλλος απο τον καλο μου φιλο Αλεξη(alexm)απο την Πατρα!!!
Βεβαια υπαρχουν και τα αλλα καλα παιδια του φορουμ με τις Ε60, αλλα μπροστα στους προαναφερομενους ειμαστε σε "νηπιακο"σταδιο στις μετατροπες!!!![]()
Επαναφέρω το θέμα σχεδόν ένα χρόνο μετά. Έχει κάνει κάποιος κάτι με την ανάρτηση?
Η δική μου βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. Στα γιαμπς της Εθνικής οδού πλέει σαν πειρατική γαλέρα σε τρικυμία. Θα χρησιμοποιήσω μια παλαιά έκφραση του Ιερεμία Clarkson:
"Wobblier than a sponge soaked in wobbly fluid".
Έχω στην αποθήκη τα ελατήρια του M-pack χάρις στον Alexm, καινούργια bump stops, πίσω αντιστρεπτική από Μ5 (18mm) και πρόκειται να πάρω και τη μπροστινή από Μ-pack. Τα runflat ΔΕΝ τα αποχωρίζομαι. Σκέφτομαι για B8.
Όλοι οι υπόλοιποι (πλην Μιχάλη) μαμά είστε (sport/m-sport)? Νιόνιο? Άρη (Ίσκιε)? Νίκο (Ντόρτια)? Bueller? Bueller? Bueller? Bueller? Bueller? Anyone?
Aν θυμαμαι καλα απο σχετικο θεμα στο 5seriesforum, ιδανικη για τις 5αρες ειναι η αναρτηση Μ-Πακ,αυτη που εχω και εγω απο το εργοστασιο,με οτι περιλαμβανει αυτη(ελατηρια/αντιστρεπτικες/αμορτισερ).
Απο την εμπειρια μου 6,000χιλ(τα πρωτα οταν ηταν καινουργιο)με τις 18αρες(8αρες ζαντες κωδ.135 λαστιχα RnF Dunlop 245/40/18 εμπρος πισω)εχω να πω οτι ειναι ιδανικα "ζυγισμενη" στο θεμα ανεση/σπορ συμπεριφορα.....εχουμε και 1600κιλα αρμα μαχης!!!
Ασχετο μεν, αλλα επειδη επηρεαζεται η αναρτηση, μετα τα 6,000χιλ.και μεχρι και σημερα στα 38,000χιλ. μπηκαν 19αρες με συμβατικα λαστιχα Μισελεν PS1 245/35/19σε 8,5 ζαντα Μ5 μπροστα και 285/30/19 σε 9,5 ζαντα Μ5 πισω....αναφερω τα ζαντολαστιχα γιατι παιζουν σημαντικο ρολο στην αναρτηση ....διαφορά δεν ειδα τεραστια, αλλα νομιζω οτι παρ'ολο το χαμηλοτερο προφιλ των ελαστικων και μεγαλυτερης ζαντας "λαστιχαριζε" λιγο παραπανω το τιμονι στις στροφες.....οχι κατι ενοχλητικο,αφου σε ανταμοιβη η ανεση σε λακουβες ηταν αρκετα καλυτερη.
ΥΣ.1.....την ηττα στην αισθηση στο τιμονι την εφαγα με τα θηριωδη φρενα της Μ5, αφου βαρυνε ολο το συστημα αρκετα.....
ΥΣ.2.....Αρη το καλυτερο μπαξιμο για μας,εκτος απο τα συνηθισμενα,αναρτηση,ζαντο λαστιχα κλπ. ειναι το μπλοκε διαφορικο!!!![]()
S8N (08-12-11)
Μπλοκε θα μπει μετά τη μετατροπή Άρη!
aristent (08-12-11)
Δες για ap..!!
https://www.apcoilovers.com/ap_coilo...eries%20E60-61
ειναι θυγατρική της Kw, πάνω κατω ειναι ιδια με την Kw1...!
S8N (08-12-11)
Ενα ζευγαρι πισινα απο Μ5 σου κανουν;
Μπορω να στα προρυθμισω σε μια απο τις 3 επιλογες που εχουν.......,εχω και τα μαμα ελατηρια εαν θελεις.....
Εαν σου κανουν τα αμορτισερια.....ειναι καινουργια,στην αρχικη συσκευασια, η τιμη τους στην bmw ειναι 1280 ευρω,για σενα ομως θα κανω σκοντο 50%.........
Εαν παλι σου φαινονται ακριβα,εχω με 165 ευρω ενα ζευγαρι ελαφρως μεταχειρισμενα.....![]()
respect στον αποθηκάριο !
κόψε κάτι ακόμα στην τιμή γιατί σήμερα μιά κουκλίτσα έχει γενέθλια![]()