ειπε οτι το θελει για τους κρυους μηνες.
Αρα τη μηχανη θα τη κρατησει για το καλοκαιρι
ειπε οτι το θελει για τους κρυους μηνες.
Αρα τη μηχανη θα τη κρατησει για το καλοκαιρι
Το σκουτερ μένει!...αλλιώς Γωγω διώχνει Βασιλη...αχαχαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
...το ταξιδακι μου θα το κανω...οπως κ να χει!
Ο φιλος μου ο Σταματης (αν παρω smart) μου πε οτι αντεχει...εγω δεν ξερει αν θα αντεξω να πηγαινω μαξιμουμ 100-120χλμ
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Γιατί δεν περιμένεις να εισαχθεί το Nano στην Ελλάδα? Τουλάχιστον αυτό δεν είναι μαιμού αμάξι κακέκτυπο άλλου μοντέλου!
Πέρα από πλάκα τώρα, άσχετα με τα σχεδιαστικά θέματα ή τα θέματα ποιότητας, αναλογίσου το θέμα της ασφάλειας, είναι κρίμα να δίνεις τα λεφτά σου για ότι πιο ανασφαλές σε νέο μοντέλο κυκλοφορεί!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη (Ζ3 2.2), είμαι κατά των smart και των smartοειδών, όχι γιά λόγους αρχής (μοδάτα, trendy κλπ) αλλά γιά λόγους καθαρά πρακτικούς και οικονομικούς.
Τόσο πολύ κινείσαι μέσα στον πυρήνα του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά βρε Βασίλη που παίζουν ρόλο οι 80 πόντοι που είναι μικρότερο από ένα Panda ή ένα Aygo ? To κάνεις κάθε μέρα αυτό ? Αν ναι, που δε νομίζω, πάω πάσο. Αν το κάνεις μιά φορά τη βδομάδα, σφίξε τα δόντια και πάρε το σκούτερΕγώ αυτό κάνω.
Επειδή όμως μάλλον χρειάζεσαι κάτι που να θυμίζει περισσότερο αυτοκίνητο και να μην το παίρνει ο αέρας στην Αττική οδό με 4β. Β.Α. θα προτιμούσα κάτι μεταξύ Panda, Hyundai i.10, Atos, picanto, aygo, c1, όπου τέλος πάντων σε οδηγεί το budget που έχεις ορίσει. Και μη μου πεις όχι στο fiatακι γιατί μάλλον φτηνότερα service έχει από το smart και σίγουρα φτηνότερες ζημιές ...
Το κινέζικο δεν το κοιτάω καθόλου, υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις γιά γαιδουράκια πόλης, σαν κι αυτά που είπαμε, δεν θα ασχοληθώ με την κινέζικη κόπια που έχει ένα σωρό ερωτηματικά.
Τέλος δεν θα έβαζα πάνω από 5κ γιά τη δουλειά που το θέλεις
υγ είδες με τι αντικατέστησα το africa προσωρινά γιά τους 2 κρύους μήνες![]()
Εχεις δικιο στο οτι δεν παρουσιαζω επιχειρηματα για αυτο που λεω.
Εχω την εντυπωση, δεν ξερω αν θυμαται κανεις, ειχε γινει μηνυση απο τη Σμαρτ σε αυτην εδω την εταιρεια, και νομιζω οτι τη δικαιωσανε μονο τα Ελληνικα δικαστηρια. Νομιζω επισης οτι εξαγεται μονο στην Ελλαδα. Εδω μπορει να κανω λαθος, ας πει οποιος θυμαται κατι...
Κοιταξτε, ειδικα αυτη την εποχη, τι παιρνετε με τα μισα λεφτα απο οτι κανει αυτο καινουριο...παλι σε μικρο αμαξι, αλλα δοκιμασμενο. Ενταξει, οχι 3,10 μηκος αλλα 3,40.
Δεν ειναι η τιμη του τετοια που να αξιζει τη δοκιμη...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Βασιλη εγω θα σου προτεινα να παρεις το Aston Martin Cygnet,μικρο και φθηνο,ξεκιναει απο 36.600 μονο!! https://www.autoblog.gr/2011/01/21/a...tart-at-30995/ Περα απ την πλακα παρε σμαρτακι διετιας και εισαι οκ.
ZWMZ (28-01-11)
Μου φαίνεται ότι από θέμα ασφαλείας είναι χειρότερο να μπουν 3 άτομα στο noble παρά 2 άτομα σε σμαρτ (δεν έχουν τόση διαφορά μήκους για να δικαιολογηθούν οι πίσω θέσεις).
Το καινούργιο σμαρτ (1000cc) έχει κινητήρα mitsubishi αν δεν κάνω λάθος.