Ναι, εχεις δικιο απο οτι φαινεται για μια ακομη φορα...
https://www.ac-schnitzer.co.uk/typeVIII.php
Ο αγγλος πληρωνει 2x611 +2x652 = 2526 λιρες η 2930 ευρω για την τετραδα και ο Ελληνας πρεπει να την πληρωσει 6000. Ρε τον κακομοιρη τον Σπανο φαινεται οτι τον κοροιδευουν και του τις πουλαν πολυ ακριβα μιας και που πουλαει με λογικα ποσοστα κερδους. Δεν του δειχνεις και το παραπανω site μηπως και τον συμφερει να τις παιρνει απο κει? Σιγουρα θα του κανουν ακομα καλυτερη τιμη μιας και οι τιμες που βλεπεις ειναι οι τιμες λιανικης. Ειναι κριμα να τον κοροιδευουν τον ανθρωπο...
Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Δοκιμασε το, δεν ειναι κακο. Οπως παντα φιλικα. Οι φιλοι για αυτο ειναι αλλωστε![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 27-01-11 στις 22:34
Για τις ζαντες ρε παιδια....?
Για το θεμα του "γουστου", εχετε δικιο, ο καθενας μπορει να βαζει οτι θελει στο αυτοκινητο του.
Αλλα, πως να το κανουμε, οι ζαντες ειναι το πρωτο πραγμα που παρατηρει κανεις οταν "κοβει" ενα αμαξι, και ΟΛΟΙ θελουμε να ειναι "αρεστες" οι δικες μας.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Βλεπω οτι σου αρεσει να μιλας...Η απαντηση σου απο οτι βλεπω ειναι ασχετη με την διαφωνια μας εδω περα. Με κατηγορησες οτι κατηγορω αδικα τους ανθρωπους. Με το παραδειγμα που σου εδωσα παραπανω, ειναι προφανες, για το που στηριζω αυτα που λεω. Εσυ με την σειρα σου, επειδη δεν εχεις και κατι χειροπιαστο ωστε να υποστηριξεις τα λεγομενα σου, αντι να αποδεχθεις το προφανες, το συνεχιζεις και ειρωνευεσαι κιολας. Το επιπεδο των απαντησεων σου δειχνει βεβαια και το επιπεδο των συζητησεων σου. Και μιας και που γιναμε κολλητοι σε περιμενω στο αγαπημενο μας μαγαζι, εγω με τα φιλαρακια μου, να σε κερναμε ολο το βραδυ.
Μην ξεχασεις να μου το πεις, ωστε να ειμαι εκει για να εχεις κερασμα στα σιγουρα. Τα φιλαρακια μου που δουλευουν εκει δεν σε ξερουν αλλα αν ειμαι και εγω εκει, να εισαι βεβαιος οτι θα σε κερασουν στα σιγουρα.
Και επειδη εχω γινει αρκετα off topic (και συγγνωμη στα υπολοιπα παιδια του forum) δεν θα το συνεχισω αλλο. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Eπειδή όμως δεν τα ψάχνεις καλά τα πράγματα να σε ενημερώσω ότι οι ζάντες οι συγκεκριμένες ΑΝ έχεις παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα είναι οι forged και ΟΧΙ οι απλές οι οποίες ΑΝ είδες καλά έχουν
962,26 *2 = 1.924,52
1.007,36 * 2 = 2.014,72
ΣΥΝΟΛΟ : 3.939,24
https://www.ac-schnitzer.co.uk/pricelist.php
A και τα ποσά είναι σε λίρες (UK pounds)....
Δηλαδή μιλάμε για 4.5Κ ευρώ....
Και ο φίλος GM6 δεν μας έχει διευκρινίσει εαν το 6Κ αφορά τιμή κομπλέ μαζί με λάστιχα....
Kαλύτερα λοιπόν μάσα, παρά μίλα...![]()