Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Μακάρι Νίκο να λυνόταν έτσι το πρόβλημα.
Τι να το κάνεις όμως το δίκανο όταν σου σκάνε απ' το πουθενά 8 τύποι με καλάσνικωφ, όπως συνέβη στον γιατρό στη Βαρυμπόμπη προχθές?
Ή μήπως να οδηγώ με τη χράπα-χρούπα στα γόνατα, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και την περόνη στο στόμα?
Τις προάλλες πήγα σ' ένα αστυνομικό τμήμα κοντά στο πατρικό μου για ένα γνήσιο της υπογραφής κι έπεσα απ' τα σύννεφα με το επίπεδο των νεαρών αστυνομικών. Το ελάχιστο αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα εξανεμίστηκε μόλις η αστυνομικός υπηρεσίας άνοιξε το στόμα της.
Λίγες μέρες αργότερα που τους χρειαστήκαμε ξημερώματα, έκαναν τόση ώρα να διανύσουν 500 μέτρα από το τμήμα μέχρι το πατρικό μου, όση έκανε ο αδερφός μου να ντυθεί, να πλυθεί και να έρθει απ' την άλλη άκρη της Αττικής (35km).
Τη στιγμή αυτή που μιλάμε, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ προσπαθεί να βρει λύση στην κατάληψη της Νομικής από αλλοδαπούς! Τελικά οι λαθρομετανάστες και οι αλλοδαποί εγκληματίες έχουν περισσότερα δικαιώματα σ' αυτή τη χώρα απ' τους Έλληνες πολίτες. Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή...
-
The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
Dr. Yamastura (13-03-11), ECO 3-4-8 (26-01-11), gnx (26-01-11), m-power_01 (12-03-11), NickE60 (26-01-11), nikos1400 (26-01-11), PANOS-E60 (26-01-11), Ptboul (26-01-11), Vasilis (26-01-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP