και που βρισκεται η αληθεια?καπου στη μεση.
οσο δημοκρατικοι και ουμανιστες να το παιζουμε,παντα τα δεδομενα αλλαζουν οταν στο παιχνιδι μπαινουμε εμεις.
και εγω ποναω πολυ οταν βλεπω ανθρωπους να πεινανε.οταν ο ανθρωπος αυτος που πειναει ερθει στο σπιτι μου και παει να με σκοτωσει για να κλεψει τοτε και εγω γινομαι λιονταρι και τον τρωω και μαλιστα φωναζω γιατι δεν με αφηνουν να τον φαω!!
μηπως φταιει η αστυνομια?ο αρχηγος της αστυνομιας αντι να οργανωνει και να συντονιζει επιχειρησεις περιμενει το οκ απο τον υπουργο για να καλυψει η να αποκαλυψει πραγματα οποτε συμφερει την κυβερνηση...ο αστυνομικος που παιρνει 1300 το μηνα πρεπει να μπει μεσα στον υποκοσμο,αλλα δεν μπορει να τραβηξει πιστολι οταν τον σημαδευουν,παρα μονο αν δεχτει πυρα.και πες οτι γλυτωνει και τον πιανει....το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορει και να βρει τον μπελα του...
και οπως πρωειπωθηκε....οποιος αστυνομικος ειναι κατω των 30 ειναι πιο φλωρος και απο το κριτη του next top model οχι γιατι θελω να θιξω,αλλα απλα γιατι δεν ειναι εκπαιδευμενος ουτε για να περναει χειροεπεδες...
νομιζω οτι το μεγαλυτερο μερος το εχουμε εμεις...
εμεις φωναζουμε οταν το παιδι μας ντυνεται κουκουλοφορος ,σπαει περιουσιες συνανθρωπων μας ,τον συλλαμβανουν αυτος βαραει και κοπαναει,αλλα οταν τον βαρανε αυτοι τρελαινομαστ εκαι φωναζουμε για τους μπατσους τα γουρουνια και τους δολοφονους..
οταν ομως ενα αλλο τσογλανι ερχεται και σπαει τη bmw μας ουτε ο Αγιος Γιώργης δεν τον σωζει απο την αργη μας...τοτε ξαναβριζουμε τους μπατσους τα γουρουνια και τους δολοφονους που δεν τον συνελλαβαν να τον κανουν μαυρο......
και καπου εκει ερχεται ο ******* που στο φιναλε....1300 ευρω παιρνει και ολοι τον βριζουν χωρις αυτος να εχει δικαιωμα να αλλαξει τιποτα!!!
και ετσι μεταναστες μπαινουν στη νομικη και την καθαριζουν!!!ενω τα παιδια τα δικα μας.τα καμαρια μας τααπαυτωνουν τη μανα ολα και μετα τα πληρωνω εγω με τους φορους στη παιδεια για να εχει ο καθηγητης τις φοιτητριες για "ιδιαιτερα"....
στις λαικες εδω και πολυ καιρο ανθρωποι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ και ΝΟΜΟΤΑΓΗ αρχιζουν να κλεβουν ενα φρουτο γιατι δεν εχουν να το πληρωσουν η μηπως φανε λιγο περισσοτερο απο το πολυ λιγο που πλεον τρωνε...αυτο ομως δεν το λενε οι τηλεορασεις....
παππους ουτε ζητιανος ουτε κλαψιαρης στεκεται πλεον σε φαναρι μηπως μπορεσει και βαλει κατι στο στομα του γιατι η συνταξη του δεν φτανει....αυτα ομως δεν τα λεει η ηλεοραση..
οταν ομως ο πατερας μου που ειναι 8 μηνες ανεργος και σε 3 δεν θα μπορει να πληρωνει το ενοικιο και θα μεινει στο δρομο παρει την καραμπινα του παππου μου,βγει εξβ και αρχιζει να θεριζει,θα ειναι εγκληματιας.
και τοτε θα μιλαμε για εξαρση της εγκληματικοτητας.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....