alexm (24-01-11), nikos-Mpacket (24-01-11), PANOS-E60 (24-01-11)
Πανο με ενα καλο ψαξιμο στο ebay μπορεις να βρεις τιμονι σε καλη τιμη και νομιζω οτι ειναι κατι που ομορφαινει παραπολυ το εσωτερικο του αυτοκινητου.
Αυτος ο Αλεξης που τα μαθαινει ολα..............
Δημητρη αυτο εχω σκοπο να κανω,να αλλαξω το τιμονι και τον λεβιε για να δειξει ακομα πιο ωραιο το εσωτερικο αλλα βλεπεις το ΔΝΤ μας εχει κοψει λιγο τα φτερα οποτε πρεπει να παμε σε αργα και σταθερα βηματα.
PANOS-E60 (24-01-11)
Δυστυχώς στην εμπρός σίτα του προφυλακτήρα του Μ5 δεν μπαίνει ούτε η night vision camera ούτε το active cruise control. Eεεεε ψιτ, Πατρινέ ('Αλεξ) μήπως τυγχάνει να έχεις στο 5άρι σου τοποθετήσει τίποτε από τα παραπάνω και με διαψεύσεις τελικά γιατί τα δίνει για τον προφυλακτήρα τον απλό ή του Μ pack και όχι για Μ5. Τέλοσπάντων θα αρκεστούμε στο HUD και στις ποτηροθηκούλες μας![]()
alexm (25-01-11)
Δημητρη μηπως να εβγαζες τον προφυλακτηρα και να εβαζες εναν που θα ταιριαζει η one night stand vision camera μπας και δουμε και εμεις τιποτα.Ξανασκεψου το λιγο βρε αγορι μου.
Ο Αλεξης δεν βαζει τετοια πραγματα του σατανα στο αμαξι του,εδω ο ανθρωπος καθυστερει να αλλαξει τις αντιστρεπτικες και να βαλει μεγαλυτερες για τι ξερει οτι δεν εχω μαζεψει λεφτα να παρω τις παλιες.
alexm (25-01-11)
m-power_01 (26-01-11)
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και απο κατω το οχημα Αλεξη!!!
...καλα οι eisenmann απο λευκοχρυσο ειναι?τελειοτητα!!!
ΥΣ.μπαξε,μπαξε γιατι εχω την εντυπωση οτι μια μερα το οχημα σου θα μπορεσω να το αγορασω!!!![]()
alexm (25-01-11)
Καλε μου φιλε Αpostole....οπως τα λες ειναι,ο προφυλακτηρας του Μ5 δεν παιρνει ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Προσωπικα τα θεωρω υπερβολη και τα δυο,δεν θα πληρωνα ποτε το εξτρα κοστος που εχουν.
Οσο για το HUD,ωραιο ειναι αλλα ακομα ποιο ωραιογια αυτους που το βλεπουν απο εξω απο το τζαμι
.
Θα προτιμουσα να εχει το Μ5 απο το εργοστασιο πολυπιστονα φρενα παρα HUD.
Δεν ειναι οι φωτο απο το δικο μου Αρη,αλλα οχι και πεντακαθαρο,αυτο ζεχνει και κυριολεκτω!!!
Η eisenmann ειναι ολη σε λευκοχρυσο και τα καζανακια,απλως η ενωση με τους μαμα σωληνες γινεται καπου αναμεσα απο το διαφορικο και το καζανακι.
Οσο για τις αντιστρεπτικες, ενα απο τα καλυτερα εξτρα που μπορει να προσθεσει κανεις στο αυτοκινητο του.
ttp://www.youtube.com/watch?v=NTL7JIJJq14&playnext=1&list=PL95DE7B5C85E5 AA2B&index=10
Oποιος βλεπει οτι "ζεχνει" αυτο το οχημα απο κατω....ας σηκωσει το χερι!!!
Θα μας τρελλανεις Αλεξη!!!μια χαρα το βλεπω, ουτε οταν εφυγε απο τη γραμμη παραγωγης ηταν ετσι!!!![]()