...........................

Αρχικό μήνυμα απο
Dimzan
Δε μπορω αλλο να διαβαζω για ατυχηματα..
ηδη μεσα στη βδομαδα εχω δει 4..
Το ενα προχθες ηταν τρελο μπαμ στην κυμης στο ν. ηρακλειο. Ερχοταν ενας απο κατω απ τη γεφυρα με 150+ (με bmw e46 2lt diesel) και επεσε πανω σε εναν που εμπαινε στη λωριδα εκεινη τη στιγμη..
Ασχημο συναισθημα να ακους δυνατο μπαμ και μετα απο λιγο ουρλιαχτα απο τους επιβαινοντες... Ευτυχως δεν θρηνησαμε κανεναν..
Σημερα παλι καποιος πηγε να στριψει στην ηρακλειου και απ το αντιθετο ρευμα ερχοταν μηχανη, η οποια και επεσε πανω του. Αυτο το ειδα live! Χεστηκα πανω μου! ημουν και με τη μηχανη... Κατεβηκα αμεσως να δω αν χτυπησαν και να μαζεψω τη μοτοσυκλετα απ το δρομο...
Ωραια τα forums ωραια και η τρελα μας για τη μηχανοκινηση
αλλα ρε παιδια εχω ψυχοπλακωθει τωρα τελευταια...
και ας παμε σε καμια πιστα γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση..
Επισης ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Δεν πινουμε οταν οδηγαμε, και γενικως δεν κανουμε μλκιες οπου δε μας παιρνει...
Οσοι οδηγουν προκλητικα-νευρικα-επιθετικα τους αποφευγουμε. Σημερα τραβηξα ξανα τα βυζια μου με αυτο που ειδα. Σε φουλ κινηση στην κιφισιας περναμε ολοι με τις μηχανες αναμεσα στα αμαξια. Ε ρε παιδια ενας μλκας σκουτερας που δε χωραγε αναμεσα απο 2 αμαξια εσπασε τον καθρεπτη του ενος αμαξιου επιτηδες.... Η παιδεια καποιων ειναι...
To πιο σωστο που γραφτηκε απο τα παραπανω κατα τη γνωμη μου,εγω το τειρω εδω και χρονια τουλαχιστον απο κατι τετοιες στραβες που ειδα στο δρομο......επιπλεον ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ καποιον συγγενη καποιου απο εδω μεσα (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ θα λεγαμε το .....@....ο @......καποια λαθη σε αυτη τη ζωη ειναι ασυγχωρητα.- και ποτο και οδηγηση ΠΟΤΕ.-
insane in the ///Midbrain