Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Pbox - Μετρήσεις Επιδόσεων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ ωραία νούμερα !
    Μπράβο Μάνο για τον κόπο σου !

Είμαι περίεργος να δω νούμερα από Νικ Μ3 και από κάποιο κομπρεσερατο πχ το Βασιλη
    Μπα Σπυρο,δυσκολο το βλεπω οπως λεει κ ο Βασιλης...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

η αληθεια ειναι οτι θα συγκρινουμε πιστολι με αεροβολο...

αλλα γιατι να μην εχουμε κ κατι να συζηταμε???
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα Σπυρο,δυσκολο το βλεπω οπως λεει κ ο Βασιλης...
    Τι να είναι δύσκολο ; Να μετρησουμε ; Δεν μιλάμε για να είναι μπροστά ...μιλάμε απλά για αποτελέσματα , να ξέρουμε τι κάνει .
    Αυτό το θρεντ που έχει ξεκινήσει ο Μανος , του το έχω πει και το ξαναλέω , είναι από τα πιο χρήσιμα !
    Διότι γράφουμε εμείς ... Πιστόλι το αμάξι του Βασιλη , ζωγραφίζει του Μονστα , κέρδισε ο κριτικός από το κοντό κλπ ... Όσοι τα έχουμε δει από κοντά , καταλαβαίνουμε ... Αλλά αν μπει κάποιος να διαβάσει δεν θα καταλάβει τίποτα !
    Μετά από αυτό το θρεντ, αν συνεχιστεί έτσι , ρίχνεται φως στην υπόθεση ... Τι κάνει τι , ποια βελτίωση αποδίδει και πόσο ... Πόσο κοστίζει κλπ
    είναι 10 φορές καλύτερο από δυναμομετρησεις αμφιβόλου αξιοπιστίας και σε διαφορετικά δυναμομετρα , που δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα .
    Για άλλη μια φορά μπράβο στο κοπελι για την πρωτοβουλία του , μπράβο σε Δημήτρη και Σαουλ που συμβάλουν , και σε όσους ακολουθήσουν

4. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

chief (25-01-11), manos///3 (24-01-11), Nick bmwlover (24-01-11), Vasilis (24-01-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να είναι δύσκολο ; Να μετρησουμε ; Δεν μιλάμε για να είναι μπροστά ...μιλάμε απλά για αποτελέσματα , να ξέρουμε τι κάνει .
    Αυτό το θρεντ που έχει ξεκινήσει ο Μανος , του το έχω πει και το ξαναλέω , είναι από τα πιο χρήσιμα !
    Διότι γράφουμε εμείς ... Πιστόλι το αμάξι του Βασιλη , ζωγραφίζει του Μονστα , κέρδισε ο κριτικός από το κοντό κλπ ... Όσοι τα έχουμε δει από κοντά , καταλαβαίνουμε ... Αλλά αν μπει κάποιος να διαβάσει δεν θα καταλάβει τίποτα !
    Μετά από αυτό το θρεντ, αν συνεχιστεί έτσι , ρίχνεται φως στην υπόθεση ... Τι κάνει τι , ποια βελτίωση αποδίδει και πόσο ... Πόσο κοστίζει κλπ
    είναι 10 φορές καλύτερο από δυναμομετρησεις αμφιβόλου αξιοπιστίας και σε διαφορετικά δυναμομετρα , που δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα .
    Για άλλη μια φορά μπράβο στο κοπελι για την πρωτοβουλία του , μπράβο σε Δημήτρη και Σαουλ που συμβάλουν , και σε όσους ακολουθήσουν
    Οχι ρε Σπυρο δεν ειπα κατι τετοιο,κ το ξεκαθαρισα στο επομενο ποστ μου!!!Απλως ο Βασιλης δεν ειχε κανει δυναμομετρηση οπως ειπε κ το γνωριζα κ εγω,κ φανταστηκα οτι παλι δεν θα ηθελε να κανει κατι...Εδω ρε Σπυρο δυναμομετρησαμε μαζι τα δικα μας και εγω το δυναμομετρησα ξανα κ ξανα γιατι ειχα τρελαθει,κ εκανα τις αλλαγες μου,θα ελεγα στο Βασιλη, που εχει για μενα, κατι αρκετα αξιολογο απο θεμα ιπποδυναμης,που εχει βαλει κ τον κομπρεσσορα να μην το μετρησει???
    Ι donut understeer...

6. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

m-power_01 (24-01-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP