BILL007 (24-01-11), georggge46 (24-01-11)
Επισης με τη βοηθεια ενος φιλου φανοποιου, βγαλαμε τη λαμαρινα (ξεπονταρισμα με τρυπανι) για να περναει περισσοτερο μπασακι.. Η μοκετα που ντυνει τις πλατες των πισω καθισματων ΔΕΝ πειραχτηκε κι ετσι δεν φαινεται τιποτα.. Μονο οταν κατεβασεις το μπρατσο το καταλαβαινεις..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Μπράβο ρε Ζάχο.... Όμορφα και τακτοποιημένα!
Goooooooood![]()
![]()
zaharias (24-01-11)
Εχω προβλημα με τα πισω ηχεια.. Δεν μου κουμπωνουν οι πλαστικες σιτες-καπακια.. Μενουν λιγο σηκωμενες και μολις τσιτωσω, τριζουν καθως παλεται το ηχειο και ετσι τις ξυλωσα προσωρινα.. Και να σκεφτειτε οτι ΔΕΝ εβαλα τη πλαστικη θηκη που μπαινει μεσα το ηχειο για να κερδισω λιγο υψος.. και παλι ομως η σιτα δεν εφαρμοζει εντελως.. Αυτη τη στιγμη ειναι τα ηχεια βιδωμενα πανω στον ανταπτορα και ο ανταπτορας ειναι βιδωμενος πανω στην εταζιερα..
Καμια ιδεα..??
ΧΙΟΣ-CHIOS
Κόψε σύριζα τον αντάπτορα του ηχείου ώστε να κερδίσεις λίγο βάθος.... Για χιλιοστά σε νοιάζει εφόσον δεν κουμπώνει ακριβώς!
zaharias (25-01-11)
κανε μια δοκιμη και βγαλε τα ηχεια βαλε πρωτα τα ηχεια κατω και πανω τον ανταπτορα!!δεν ειναι αναγκη να ειναι βιδωμενο το ηχειο πανω στον ανταπτωρα αν τυχων καθεται καλα κοψε τους ανταπτορες και ασε μονο το κομματι με τα αυτακιαπου βιδωνουν στις μαμα θεσεις οποτε θα εισαι κομπλε
zaharias (26-01-11)
BILL007 (27-01-11)
επειδη εχω προβλημα με ενα τα ηχεια μπροστα μαρκας dls,θελω να τα ακτικαταστησω με PhoenixGold RADIAL SET RSd 65cs γνωριζει κανεις τπτ?για πισω τι ηχεια προτεινεται?εχω ενισχυτη signat ram 2.