Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Ερωτηση εγκαταστασης CD changer

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νίκο,
    Αν και εμπιστεύομαι τον Αρη (και σέβομαι τον ηλεκτρολόγο που αναφέρει, αφού δεν τον γνωρίζω) δεν νομίζω οτι είναι θέμα ηλεκτρολόγου αλλα σωστού χειριστή / προγραμματιστή του MOST!!!
    Τετοιον δυστυχώς, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ η τοπική αντιπροσωπία (και ίσως πολλές ακόμη)... οπότε δεν μιλάς καλύτερα με Θεσσαλονίκη (ή και Αθήνα)???

Οταν προ 3ετίας έβαλα ΝΕΟ ULF (που αγόρασα από ebay, για να έχω bluetooth σύνδεση), χρειάστηκε να είμαι πάνω από το κεφάλι του τότε "χειριστή" για να του υποδείξω τις κατάλληλες επιλογές (ισχυριζόταν και σε μένα οτι δεν γινόταν...)
    Φυσικά, μετά τις υποδείξεις δούλεψε...
    ...

2. The Following 2 Users Say Thank You to asot For This Useful Post:

BILL007 (22-01-11), Kostas_1 (21-01-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, οπως ισως γνωριζεις η Metalaxis εχει και την αντιπροσωπεια στο Βολο. Η αποπειρα εγκαταστασης εγινε 3 φορες, σε μονιμη τηλεφωνικη συνδεση με τη Λαρισα. Μαλιστα μου ειπαν οτι ισως να μην γινεται καν, επειδη η σιντιερα εχει ηδη προγραμματιστει σε αλλο αυτοκινητο !!!
    Αυτος ο τρελλαμενος ηλεκτρολογος της Λαρισας δεν ειναι και πολυ της υπομονης....οποτε σε τηλ/κη διαγνωση δε νομιζω οτι θα βοηθουσε...

.....το "ισως"ομως ,λαβε το υπ'οψιν!!!!μην αποκλειεις τιποτε!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο,
    Αν και εμπιστεύομαι τον Αρη ...
    Αντωνη!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ετσι μου ειπαν οι συναδελφοι του εκει μεσα γι'αυτον,απο καπου αλλου δεν ακουσα κατι ειτε καλο ειτε κακο.

Στην δικη μου την περιπτωση στο μονο που κολλησε ηταν στους //Μ5 εξωτερικους καθρεπτες.Αφου το παλεψε 1-2μερες μου ειπε δε γινεται να προγραμματιστουν!!!....τοτε εγω με το απλο μου το μυαλο λεω:ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΠΑΝΩ???
    λεει ναι!!!αστο τοτε!!!...και ετσι καθησα μονος μου πολυ απλα και εκανα τραμπα τα μοτερακια και μαλιστα χωρις να κοψω καλωδια απο τις φισες!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP