Ψήφισα την μεγάλη, αν και το κάνει "λιόσια city", θα προτιμούσα κάτι ενδιάμεσο![]()
Ψήφισα την μεγάλη, αν και το κάνει "λιόσια city", θα προτιμούσα κάτι ενδιάμεσο![]()
Μικρή ή και καθόλου !!!
την μεσαια!!
δεν υπαρχει????
να φτιαξουν!!!!![]()
για πιστα τη μεγαλη και για δρομο τη μικρη!
απο καθαρα αποψη αισθητικης την μεγαλη γιατι οπως ειπαν οι προλαλησαντες lambo και διακριτικη δεν γινετε.....
εγω θα προτινα αυτη που κανει την καλυτερη δουλεια!!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Την μεγαλη,κ μη τρελαθουμε δεν ειναι και τεραστια,υπαρχουν αλλες ιδιου κ μεγαλυτερου μεγεθους σε αμαξια με πολυ εως κ παρα πολυ λιγοτερα αλογα...
Το οτι μπορει να μοιαζει Λιοσια city η κ δεν ξερω εγω τι αλλο,για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λαθος εκφραση για μενα,δεν φταιει η lambo που αυτοι που δεν εχουν τα φραγκα της αλλα ειναι μανιωδως κ βλακωδως και αδικως επομενως κολλημενοι μαζι της,η γενικα γρηγοροι κατα φαντασια,που καγκουρευουν αμαξια για να την πλησιασουν στο ελαχιστο...
Ι donut understeer...
Νομίζω ότι η μικρή είναι καλύτερη εφόσων μετά από κάποια χιλιόμετρα ψηλώνει........ενώ η μεγάλη είναι λίγο κάπως........
![]()
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
εγω την εριξα στην μεγαλη αεροτομη .......αλλα τωρα που το σκεφτομαι θα ελεγα καθολου για να δειχνει σαν 850csi...![]()
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)