Ψηφίστε τη δική σας προτίμηση.
![]()
Ψηφίστε τη δική σας προτίμηση.
![]()
Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει ...? Η μιά είναι απλώστρα και η άλλη φρυδάκι ...
Μικρη.
Οι αεροτομες γενικα και ποσο μαλλον οι μεγαλες με ενοχλουν παρα πολυ αισθητικα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Οτι κανει καλυτερη δουλεια.
Karizma Z4 (20-01-11), Thomelef (20-01-11)
εγω παλι λεω στην πορτοκαλι μου τη lambo να βαλω τη μεγαλη,στη ασημι να βαλω τη μικρη και στη λευκη μυο τη lambo να μη βαλω τιποτα...αυτη την εχω για βολτες οποτε δεν τη σκιζω πολυ.......
περα απο τη πλακα...
με τη μεγαλη αεροτομη η τελικη φτανει τα 336
με τη μικρη τα 342.
νομιζω οτι σε τετοια ταχυτητα ειναι καλο να υπαρχει δυνατη downforce ωστε να υποβοηθουνται και τα φρενα σε περιπτωση κινδυνου,αλλα να υποστηριζεται και η αναρτηση στις στροφες...
μη βλεπετε τα "δικα" μας τα χρεπια με τα 1600 κυβικα που μπαινουμε στις στροφες με 40 και δεν το καταλαβαινουμε..αυτα τα αυτοκινητα ειναι μελετημενα ετσι ωστε να υπαρχουνα αεροτομες!!!
βεβαια εγω δεν προτιμω καμμια ...αν χρειαζοταν ομως να διαλεξω...τη μεγαλη...
ποιος ειπε οτι το μεγεθος δεν παιζει ρολο???
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ΜΕΓΑΛΗ !
Τι θελετε ?
Να κανετε την Murcielago πιο "διακριτικη" ??
και οπως λεει και ο Γιωργος απο πανω, το μεγεθος μετραει !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
οι σοβαρες Lambo ανεκαθεν ειχαν μεγαλες αεροτομες!!!!
Ψηφίζω την μεγάλη, Murcielago και διακριτικη...όντως δεν γίνεται! Αν και το γούστο είναι τελείως υποκειμενικό!
Εαν μιλαμε για Ελλαδα ,την μικρη!!!αυτη ψηφισα....αλλα εαν μιαλμε για εξωτερικο και ειδικα Ιταλια/Γερμανια θα ψηφιζα την μεγαλη γιατι εκει υπαρχει η πιθανοτητα(και οι δρομοι βεβαιως) να "τελικιασω"το εργαλειο!!!!οποτε στη χαμηλη πτηση ...χρειαζεσαι μια "φτερουγα"βοηθειας!!!!![]()
giannis_compact (20-01-11)