Follow us on:
ισως ερθει και ο saulm3 απο καβαλα +ο φιλος απο κατερινημε το ασημι Μ3
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 ισως ερθει και ο saulm3 απο καβαλα +ο φιλος απο κατερινημε το ασημι Μ3 μεσα κ εγω κ ο λακησ με το 35αρι του.ποντιε ετοιμασου να σε ραψει ο λακησ.....................
Αρχικό μήνυμα απο saulm3 μεσα κ εγω κ ο λακησ με το 35αρι του.ποντιε ετοιμασου να σε ραψει ο λακησ..................... περιμενω πες του..
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 περιμενω πες του.. Α μου ειπε στην πιστα θελει να σε απολαυσει εκει που χεζεσαι να μπεισ λεει
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 ισως ερθει και ο saulm3 απο καβαλα +ο φιλος απο κατερινημε το ασημι Μ3 ποιος ??????ο δημητρακης?????
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αρχικό μήνυμα απο scania124 ποιος ??????ο δημητρακης????? ναι Θανο.. αν εχεις το τηλ χτυπα. για να ερθετε μαζι αν και μιλησαμε αλλα καλυτερα να ερθετε μαζι...
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 ναι Θανο.. αν εχεις το τηλ χτυπα. για να ερθετε μαζι αν και μιλησαμε αλλα καλυτερα να ερθετε μαζι... θα τον παρω απο τα αυτια και θα τον φερω με το ζορι!!!!
χρηστο που ειναι τα κουφαλια?????και που το μαγαζι????
Κανονισμός του Φόρουμ