Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 57

Θέμα: ΚΑΦΕ ΣΑΒΒΑΤΟ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βρε παιδες ηρθα και εγω απλα μαλλον νωρις εκατσα κανα 20λεπτο περιμενοντας Καποιος να μου μιλησει μιας και δεν ηξερα κανεναν, εφυγα τελικα γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο μιας και η γυναικα επρεπε να παει στην δουλεια. (παρκαρα με ενα ασπρο chevrolet spark διπλα σε ενα ασημι Μ3) .Anyway την επομενη φορα να αλλαξουμε και κανενα τηλεφωνο για ποιο σιγουρα.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε παιδες ηρθα και εγω απλα μαλλον νωρις εκατσα κανα 20λεπτο περιμενοντας Καποιος να μου μιλησει μιας και δεν ηξερα κανεναν, εφυγα τελικα γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο μιας και η γυναικα επρεπε να παει στην δουλεια. (παρκαρα με ενα ασπρο chevrolet spark διπλα σε ενα ασημι Μ3) .Anyway την επομενη φορα να αλλαξουμε και κανενα τηλεφωνο για ποιο σιγουρα.
    Και αναρωτιόμασταν που ήσουνα Δεν πειράζει την επόμενη φορά.
    Παρόλα αυτά η μέρα ήτανε ιδανική για αυτό το καφεδάκι και παρόλο που άργησα αρκετά προλάβαμε και τα είπαμε με τα παιδιά.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο νωρίς? Γιατί όταν έφτασα εγώ στις 12.20 κάπου, ο Thomelef με τον pilot, ήδη έπιναν το καφεδάκ τους, έξω αριστερά απ την πρόσοψη του καφέ, απέναντι απ το στέγαστρο που σκουπίζουν τα αμάξια.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP