Εγώ πάντως είμαι της άποψης οτι..ούτε καλό είναι να είσαι με ένα σφουγγάρι όλη μέρα και να πλένεις η όπως είπε και ένας φίλος να γυαλίζεις όλη μέρα για να το παρκάρεις έξω απο την καφετέρια..αλλά ούτε και να το χρησιμοποιείς σαν κάφρος,μόλις το βάλεις μπρός κατευθείαν μπατιλίκια,να μην το έχεις σωστά συντηρημένο,τα τσιγάρα να τρέχουν απ τα τασάκια κλπ..
μια ενδιάμεση κατάσταση είναι καλύτερα,για να μπορείς και να χαίρεσε το όχημα σου όπως του αναλογεί, αλλα ούτε και να το μειώνεις συνεχώς με του να του φέρεσε βάναυσα με την πρώτη ευκαιρία..δεν είμαι και της άποψης βέβαια (γιατί βλέπω κάποιους) που παίρνουν πολύ χαμηλώτερης αξίας αυτοκίνητα και σε κόστος αλλα και σε κύρος και όνομα, να τα έχουν μονίμος κλεισμένα μέσα στο γκαράζ-να λαμποκοπάνε απο καθαριότητα,νά ανοίγουν το γκαράζ να το πλένουν και ξανά το γκαράζ κλείσιμο,με το πρόσχημα "όχι ρε φίλε δεν το βγάζω να μην φθείρετε" εε και αυτό είναι το χειρότερο απ όλα πιστεύω..
τώρα ο καθένας μέσα στο μυαλό του έχει το δικό του σκεπτικό και χαίρετε το όχημα του με το δικό του τρόπο..άλλος το γουστάρει να το πλένει όλη μέρα και η μόνη διαδρομή που να κάνει είναι ένα σαββάτο η μια κυριακή να πηγαίνει απ το σπίτι στην καφετέρια και πίσω..ενώ άλλος το χέρετε με το να πηγαίνει στην πίστα ασ πούμε,άλλος γουστάρει μόνο να πηγαίνει στο γκαράζ με το φραπέ και να κάθετε με τις ώρες και να το κοιτάει...είναι διαφορετικά τα γούστα του καθενός..
πάντως για το βίντεο με την 92 εγώ πιστεύω οτι φταίνε και οι 2 πλευρές..απο την μία φτάει και ο κόσμος που κάθετε σε απόσταση αναπνοής απ το αυτοκίνητο χωρίς να σκέφτετε εάν ο οδηγός αυτός του ξεφύγει λίγο το τιμόνι και πέσει πάνω τους..
κατα μία έννοια είναι σαν να εμπιστεύεσε έναν άγνωστο οδηγό για τις οδηγικές του ικανότητες και βάζεις την σωματική σου ακεραιότητα σε κίνδυνο εν γνώση σου...
κατα τα άλλα και ο οδηγός που μεν θέλει να κάνει την γκαύλα του όλα καλά αλλα δεν σκέφτηκε προφανως εάν του ξεφύγει λίγο το τιμόνι οτι θα πάρει παραμάζομα όχι μονο έναν αλλα προφανώς πολλούς..
τουλαχιστον πήγαινε λίγο ποιο κάτω πχ και κάνε τα κυκλάκια σου να έχεις κάποια απόσταση απ τον κόσμο,έχει διαφορά,αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να τις προσέχει κανεις,δεν είναι το ίδιο να το κάνεις σε μια αλάνα μόνο σου με το να σε τραβάει και βίντεο ένας φίλο σου για παράδειγμα ή στην πίστα ακόμα καλύτερα...γενικά ωραία είναι όλα αυτα και εμένα μαρέσουν απλά όσο μπορεί ο καθένας να τα κάνει χωρίς να επιρεάζει τον δίπλα του η να μην τον θέτει σε κίνδυνο είναι πιστεύω το ποιο σωστό..
για να μην αναφερθώ τώρα στο ότι δεν υπάρχουν επαρκείς πίστες και υποδομή και οτι υπάρχει τόσος κόσμος που του αρέσουν αυτά και δεν μπορεί να τα κάνει γιατί είναι ένα μεγάλο θέμα αυτο...ακόμα και σε αυτές που υπάρχουν σερρών κλπ,απαγορέυεται το drift..ε μετά ο άλλος που είναι άπειρος πώς να μάθει..μετά μην μας φένονται παράξενα οι αλλάνες και τα γύρω γύρω όλοι..
εάν υπήρχαν "πίστες" η έστω διαμορφομένοι χώροι όπως θές πέστο θα υπήρχε και το μάθημα του drift η το μάθημα πως να μάθει κανείς το αυτοκίνητο του,πως να κάνει χρόνο κλπ πώς να μάθει σωστά και με ασφάλεια τουλάχιστον οι στραβές και οι βλακείες που θα κάνει να μην επειρεάσουν και του γύρω του αλλα να μείνουν μέσα στην ''πίστα''..