Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 75

Θέμα: Εξωτερικες ....μυρωδιες εντος καμπινας?

Rides
    0

Προεπιλογή

Μεχρι ο αισθητηρας να καταλαβει την μυρωδια εχει περασει ενα μερος της μεσα στην καμπινα.....
    Απλα οταν περνας απο καπου που ξερεις οτι μυριζει κλεισε τον εισερχομενο αερα απο εξω....μετα ξαναβαλτο παλι στο αυτοματο...εγω ετσι κανω
    Ειδικα εαν κατσει διπλα σου κανα φορτηγο.....θα μπει μεσα αρκετα γρηγορα η μυρωδια μεχρι να την κοψει το αυτοματο....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (14-01-11), PANOS-E60 (14-01-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιστευω οτι και η αντικατασταση που δεν εχω κανει ,λογο του οτι δεν κανω πολλα χιλιομετρα,(2,5χρονια 25000χιλ.σημερα!!!) ισως να ειναι και αυτη η αιτια αφου εαν ειναι ενεργου ανθρακα, νομιζω δηλ.οτι κατι τετοιο πρεπει να ειναι,εχει χασει την αποδοτικοτητα του.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευω οτι και η αντικατασταση που δεν εχω κανει ,λογο του οτι δεν κανω πολλα χιλιομετρα,(2,5χρονια 25000χιλ.σημερα!!!) ισως να ειναι και αυτη η αιτια αφου εαν ειναι ενεργου ανθρακα, νομιζω δηλ.οτι κατι τετοιο πρεπει να ειναι,εχει χασει την αποδοτικοτητα του.
    εαν δεν ειχες βαλεο εσυ Αρη ενεργου ανθρακα τοτε δεν ειναι τετοιο....αυτο νομιζω το βαζουν εαν το ζητησεις και το πληρωνεις εξτρα.....
    Αλλα σε καθε περιπτωση εγω το φιλτρο καμπινας το αλλαζω καθε χρονο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    3

Προεπιλογή

Τι μαρκα φιλτρων καμπινας προτεινετε,μιας και πρεπει να τα αλλαξω αμεσα?

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι μαρκα φιλτρων καμπινας προτεινετε,μιας και πρεπει να τα αλλαξω αμεσα?
    Εγώ Κώστα έχω βάλει το μαμά. Παίζει κάτι άλλο ?

Rides
    3

Προεπιλογή

Μου εχουν πει διαφορες μαρκες Πανο και δεν ξερω πιο ειναι καλο και πιο οχι.Μαλλον μαμα θα βαλω και γω να εχω το μυαλο μου ησυχο.Πολλοι λενε οτι τα ΜΑΝΝ ειναι αρκετα καλα.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να και ποσο ευκολα μπορουμε και μονοι μας να αλλαξουμε φιλτρο:

9. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Vasilis (17-01-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL!

Λοιπόν, εγώ περνώ κάθε μέρα 4 φορές από Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης (Κέντρο επεξεργασίας λυμάτων), όπου η μπόχα δεν είναι απλώς αφόρητη αλλά διαβρώνει ακόμη και το χρώμα στο καπώ... Ένα σνιφ και σου πέφτουν τα φρύδια μιλάμε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Στη BMW με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (στο μόνιμο, όχι στο 'Α') δε μυρίζω τίποτα. Βέβαια, με την ταχύτητα με την οποία κινείται η γκρανκάσα μου δεν περιμένω να ζορίζεται και η καμπίνα από άποψη στεγανότητας.

2. Στο παμπάλαιο Astra της γυναίκας μου κοντεύω να λιποθυμήσω με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, όχι όμως με ανοιχτό παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν δεν εισέρχονται οσμές λυμάτων (μιλάμε για καμπίνα-χρηματοκιβώτιο), ανακυκλώνονται όμως οι εσωτερικές οσμές (κάτι μεταξύ ψόφιου ασβού και σάπιας ρέγγας) από τα ηλιοκαμμένα πλαστικά 4ης κατηγορίας, τις ελεεινές πλαστικοποιημένες μοκέτες τίγκα στη φορμαλδεύδη που τρώνε μπότα Wehrmacht σε λιγότερο από 2 λεπτά καθώς και τα ινδιάνικα κιλίμια που η Opel θέλει να ονομάζει επενδύσεις καθισμάτων.

3. Το ΤΤ δεν είχε πλαίσιο στις πόρτες και όλο και κάτι έμπαινε, ανεξαρτήτως ανακύκλωσης. Όταν όμως το καντράν σου είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρετάρεις, καις λάδια και παραφλού και σε κοιτάζουν όλοι σα να έχεις έρθει από άλλο γαλαξία, μια μικρή μυρωδιά σκατίλας την έχεις κι από μόνος σου.

4. To GTI ήταν άψογο, στα επίπεδα μάλιστα της BMW. Δεν έπαιρνες μυρωδιά για το τι γίνεται έξω, με όσα κι αν πήγαινες. Σημείωσε ότι είχα κάνει και τρύπα στη μόνωση πάνω από τα πετάλια για να περάσω καλωδίωση για ηλεκτρονικό μπαρόμετρο, την οποία βέβαια σφράγισα με παρμπριζόκολλα. Όλα αυτά μέχρι που χάλασε το κλαπέτο της ανακύκλωσης εκτός εγγύησης.

.....απλα ηθελα γνωμες/προτασεις για αλλαγη φιλτρων καμπινας και πεφτω πανω στα απιστευτα ποστ του Αρη!!!

Προεπιλογή

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις εξωτερικές μυρωδιές! Η ανακύκλωση δουλεύει άψογα. Με τις εσωτερικές οσμές δεν την παλεύω!

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL!

Λοιπόν, εγώ περνώ κάθε μέρα 4 φορές από Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης (Κέντρο επεξεργασίας λυμάτων), όπου η μπόχα δεν είναι απλώς αφόρητη αλλά διαβρώνει ακόμη και το χρώμα στο καπώ... Ένα σνιφ και σου πέφτουν τα φρύδια μιλάμε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Στη BMW με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (στο μόνιμο, όχι στο 'Α') δε μυρίζω τίποτα. Βέβαια, με την ταχύτητα με την οποία κινείται η γκρανκάσα μου δεν περιμένω να ζορίζεται και η καμπίνα από άποψη στεγανότητας.

2. Στο παμπάλαιο Astra της γυναίκας μου κοντεύω να λιποθυμήσω με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, όχι όμως με ανοιχτό παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν δεν εισέρχονται οσμές λυμάτων (μιλάμε για καμπίνα-χρηματοκιβώτιο), ανακυκλώνονται όμως οι εσωτερικές οσμές (κάτι μεταξύ ψόφιου ασβού και σάπιας ρέγγας) από τα ηλιοκαμμένα πλαστικά 4ης κατηγορίας, τις ελεεινές πλαστικοποιημένες μοκέτες τίγκα στη φορμαλδεύδη που τρώνε μπότα Wehrmacht σε λιγότερο από 2 λεπτά καθώς και τα ινδιάνικα κιλίμια που η Opel θέλει να ονομάζει επενδύσεις καθισμάτων.

3. Το ΤΤ δεν είχε πλαίσιο στις πόρτες και όλο και κάτι έμπαινε, ανεξαρτήτως ανακύκλωσης. Όταν όμως το καντράν σου είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρετάρεις, καις λάδια και παραφλού και σε κοιτάζουν όλοι σα να έχεις έρθει από άλλο γαλαξία, μια μικρή μυρωδιά σκατίλας την έχεις κι από μόνος σου.

4. To GTI ήταν άψογο, στα επίπεδα μάλιστα της BMW. Δεν έπαιρνες μυρωδιά για το τι γίνεται έξω, με όσα κι αν πήγαινες. Σημείωσε ότι είχα κάνει και τρύπα στη μόνωση πάνω από τα πετάλια για να περάσω καλωδίωση για ηλεκτρονικό μπαρόμετρο, την οποία βέβαια σφράγισα με παρμπριζόκολλα. Όλα αυτά μέχρι που χάλασε το κλαπέτο της ανακύκλωσης εκτός εγγύησης.
    Δεν αντεχω,οσο περισσοτερες φορες το διαβαζω τοσο περισσοτερο γελαω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 30-11-11 στις 00:25
    Ι donut understeer...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP