halkida116mpack (14-01-11)
Δηλαδη για να καταλάβω που έχει άγνοια?? 1 turbo έφτιαξε και τιναξε τη μπανκα στο αέρα στην κατηγορία του.. λες να μην έχει την τεχνογνωσία να κάνει το ίδιο σε μικρότερα? Να μου πεις πως δεν ήθελε, να το καταλάβω.. όχι όμως δεν μπορούσε.. (ως BMW μιλάω, γιατί υπάρχουν και τα μινι που δεν είναι αμελητέα κατάσταση στα μικρά κυβικά)
κι εγω βλέπω πολλούς που τα πειράζουν μετά να τα ξεφορτώνονται άρον αρον. Δεν είδα κανένα 35αρι να τα φτύνει ..όσο κι αν τα έχουν ξεσκίσει στο πείραγμα...
bimmer-corfu (17-01-11), Dimzan (13-01-11), Panos 316T (13-01-11), PANOS-E60 (13-01-11), Stathis (13-01-11), Thomelef (13-01-11)
Κοιτα οπως βλεπεις bmw δεν εχω για αυτον ακριβως το λογο. Πολλαπλασιαστες-αισθητηρες-παρααισθητηρες ειναι και θα ειναι μονιμο προβλημα για τα γερμανικα. Αμα εχω μονιμη δουλεια θα μπω στο τριπακι, αλλιως θα την πατησω οπως πολλοι.
Σιγουρα και τα καινουρια τουρμπακια θα αναβουν κιτρινο λαμπακι με την ιδια ευκολια που το κανουν και σημερα
Το θεμα ειναι οτι οσα χρονια ασχολουμαι σπανιως εχουν σπασει κινητηρες η κιβωτια. Τα tsi τωρα περνανε το τεστ σιγα σιγα. Δεν ειμαι προκατηλημενος απλα η εμπειρια μου αυτο λεει.
Η bmw εχει το πλεονεκτημα της πισω κινησης, γι αυτο το τουρμπο μοντελο της εκανε καλες πωλησεις.