Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο stef Θύμησέ μου πότε έβγαζε 2λιτρα 6κύλινδρα η Mercedes & Audi..... Αυτο ηθελα να πω κ εγω. Στην audi ο τουρμπο τετρακυλινδρος ειναι θρησκεια χρονια τωρα. Τον εχουν στηριξει φανατικα οταν αλλοι(και κυριως η bmw) τους αποδοκιμαζαν...
Αρχικό μήνυμα απο stef Θύμησέ μου πότε έβγαζε 2λιτρα 6κύλινδρα η Mercedes & Audi..... Το ίδιο πράγμα λέμε. Οπως εκείνοι τόσα χρόνια, έτσι και εμείς τώρα 4κυλινδροι.
Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Βλεπω οι βελτιωτικοι οικοι να τριβουν τα χερια τους. Βισνου και λοιποί θα ξεσκιστούν στην κονόμα...
Straight six......μεμορυςςςςςςςςςςςςςς ς !!!!
NickE60 (21-01-11), Panos 316T (13-01-11), Ptboul (14-01-11)
Τωρα πια ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Θα τα βγαλουν και τετρακινητα? Θα συνεχισουν να τα λενε bmw?
stef (13-01-11)
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Θα τα βγαλουν και τετρακινητα? Θα συνεχισουν να τα λενε bmw? Κοιτα...ενα Χ1 με 1,6 τουρμπο δε με χαλαγε καθολου.... Και να ριχνει και 15 κωλονες στον gnx με το 2λιτρο χ3!!!
Monsta (13-01-11), Ptboul (14-01-11)
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Κοιτα...ενα Χ1 με 1,6 τουρμπο δε με χαλαγε καθολου.... Πιο άσχημο αυτοκίνητο δεν μπορούσες να βρεις?
tassos (13-01-11)
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Κοιτα...ενα Χ1 με 1,6 τουρμπο δε με χαλαγε καθολου.... Και να ριχνει και 15 κωλονες στον gnx με το 2λιτρο χ3!!! x 2 σε ολόκληρο το ποστ σου. Αλλά θα φτάνεις το 50άρικο για πλάκα (βλ. Q5), άρα χαιρέτα μας...
Αρχικό μήνυμα απο Monsta x 2 σε ολόκληρο το ποστ σου. Αλλά θα φτάνεις το 50άρικο για πλάκα (βλ. Q5), άρα χαιρέτα μας... Αιντε ρε παρατα μας με το Qurada5 Παρε ενα Χ5 του 2008 με τα λεφτα αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 13-01-11 στις 13:51
S8N (13-01-11)
Κανονισμός του Φόρουμ