Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα τα κρατήσεις φίλε compe39 και θα αισθάνεσαι για μια ζωή παιδί. Και εγώ κάνω συλλογή από lego star wars (άσχετο!) και έχω πάνω από 20, πολλά από τα οποία είναι πλέον συλλεκτικά, με τα κουτιά τους, τα βιβλιαράκια τους και γενικά τα πάντα σε άριστη κατάσταση. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να λέει ότι δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά μου (που όσοι έχουν κάποια σχέση ξέρουν ότι είναι πολλά), αφού μια μέρα μπορεί να κάνουν μια μικρή περιουσία και να τα πουλήσω. Στην πραγματικότητα όμως, ξέρω ότι δεν τα πρόκειται ποτέ να τα δώσω, ούτε τα αγόρασα γι'αυτό το λόγο, αλλά γιατί μου θυμίζουν κάθε φορά που τα κοιτάω το πόσο ωραίο είναι να έχεις δώσει ένα κομμάτι του εαυτού σου για να φτιάξεις μια συλλογή (οποιουδήποτε είδους, είτε είναι αυτοκινητάκια είτε τηλεκάρτες) που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις κάτι μοναδικό και κάτι που μόνο εσύ έκτιμάς πραγματικά και αγαπάς. Και το αίσθημα αυτό είναι ανεκτίμητο και είναι ο βασικός λόγος που κάποιοι άνθρωποι συλλέγουν με μεράκι κάποια αντικείμενα που σε κάποιους άλλους φαίνονται άχρηστα και ανούσια.

Επί τη ευκαιρία, καλωσήρθες φίλε bomber και να χαίρεσαι κι εσύ την ωραία συλλογή σου!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Είναι αυτό ακριβώς που λες.Το αίσθημα όταν παίρνω το δέμα από το ταχυδρομείο και περιμένω να το ανοίξω,δεν περιγράφεται...Ή όταν κοιτάω τη βιτρίνα μου ή όταν μαθαίνω την ιστορία της αυτοκίνησης και χαρακτηριστικά αυτοκινήτων μέσα από την αναζήτηση και συλλογή μινιατούρων! Και για να μιλήσουμε πιο απλά,το χόμπι αυτό μου δίνει χαρά και νομίζω πως το σημαντικότερο στη ζωή είναι να λαμβάνουμε χαρά!

E39COMP,αυτό το Μ5 παρήγγειλα και εγώ,της εταιρείας ΝΕΟ,αλλά σε μαύρο χρώμα με μπεζ εσωτερικό!