Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 106

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε60

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν η FSD όπως και η standard έκδοση των Sachs που φοράν τα απλά Ε60 (οχι τα Sport package ή τα Μsport package) συνδυαστούν με ελατήρια χαμηλώματος απλά θα καταπονηθεί λίγο παραπάνω λόγω του ότι δουλεύοντας σε χαμηλότερο επίπεδο λειτουργούν υπό μερικώς αυξημένη πίεση και δεν είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν έτσι, χωρίς να σημαίνει ότι θα έχουν άσχημη συμπεριφορά, ίσως αντί για πχ 80.000 χλμ να αντέξουν 60000 χλμ.. Επίσης, τα bump stops είναι λίγο μακρύτερα στην απλή version του Ε60 και τα καλάμια των αμορτισερ αντίστοιχα, που αυτόματα σημαίνει πως με ελατήρια χαμηλώματος θα δίνουν αίσθηση τερματισμού λίγο πιο εύκολα.

Τα FSD μπορούν να τοποθετηθούν μόνον στα Ε60 που έχουν την απλή ανάρτηση, όχι στις σπορ εκδόσεις.. αν έχεις τιμόνι με στρογγυλό αερόσακο είναι πιθανό (αλλά όχι απόλυτο) να φοράς κάποιο sport πακέτο. Ψάξτο αυτό, ειδικά αν φορούσε 18αρες...
    Από τους κωδικούς εξοπλισμού Νίκο βλέπω πως μόνο το σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι είχε και τίποτ' άλλο από το σπορ πακέτο.

Άσε δε που αν η δική μου ήταν η sport ανάρτηση, δε θα 'θελα να ξέρω πως θα 'ταν η νορμάλ. Θα 'χαμε γεμίσει 5άρες που θα έστριβαν σαν Robin Reliant ή, στην καλύτερη, σαν το 2CV με τις καλόγριες στις ταινίες του Λουί ντε Φινές.

Οι δε ζάντες ήταν 17άρες. Είναι λογικό να μη τις θυμάσαι, εγώ κάνω ακόμη θεραπεία για να τις αποβάλλω από τη μνήμη μου!

Άσχετο: Bump stops εννοείς τα top mounts? Ή πρέπει ν' αλλάξω και κάτι άλλο μαζί με την ανάρτηση? Ω ΘΕΕ ΜΟΥ...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσχετο: Bump stops εννοείς τα top mounts? Ή πρέπει ν' αλλάξω και κάτι άλλο μαζί με την ανάρτηση? Ω ΘΕΕ ΜΟΥ...
    Νομίζω Άρη είναι οι ελαστικοί σύνδεσμοι που βρίσκονται εσωτερικά του καλαμιού της ανάρτησης ώστε όταν πλησιάζει στο να τερματίσει η ανάρτηση να μην πληγώνεται μέταλλο με μέταλλο αλλά να μεσολαβεί ο ελαστικός σύνδεσμος ώστε να απορροφάει ένα μέρος της συμπίεσης.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

gnx (28-01-11), NickE60 (22-12-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Από τους κωδικούς εξοπλισμού Νίκο βλέπω πως μόνο το σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι είχε και τίποτ' άλλο από το σπορ πακέτο.
    Ανταλλάσω τα σπορ ελατήριά μου με το σπορ τιμόνι σου ...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω Άρη είναι οι ελαστικοί σύνδεσμοι που βρίσκονται εσωτερικά του καλαμιού της ανάρτησης ώστε όταν πλησιάζει στο να τερματίσει η ανάρτηση να μην πληγώνεται μέταλλο με μέταλλο αλλά να μεσολαβεί ο ελαστικός σύνδεσμος ώστε να απορροφάει ένα μέρος της συμπίεσης.
    Αν είναι έτσι ακούγεται λογικό, αφού τα Μ Packet θα 'χουν και κοντύτερο καλάμι. Ουφφφφ!

Πάντως, αν δε με προδίδει η εμπειρία μου, πρέπει να έχω θέμα με το αριστερό top mount (γδούπος στις λακκούβες) και τα ημίμπαρα κρεμαγιέρας (ψιλοτζόγος και θόρυβος στο κούνημα αριστερά-δεξιά όταν είναι ακίνητο).

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=PANOS-E60;119245]
    Από τους κωδικούς εξοπλισμού Νίκο βλέπω πως μόνο το σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι είχε και τίποτ' άλλο από το σπορ πακέτο./QUOTE]

Ανταλλάσω τα σπορ ελατήριά μου με το σπορ τιμόνι σου ...
    Όταν πάρω το άλλο με το SMG, αυτό που έχω είναι δικό σου. Και ξέρεις ότι δε θέλω ανταλλάγματα!

7. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=S8N;119248]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Όταν πάρω το άλλο με το SMG, αυτό που έχω είναι δικό σου. Και ξέρεις ότι δε θέλω ανταλλάγματα!
    τι κρίμα όμως που δεν του κάνει

9. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

S8N (22-12-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

τι κρίμα όμως που δεν του κάνει

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρώτησα και στην εταιρεία KW για την street comfort αλλά η τιμή της βγαίνει στα 1380¤. Διαθέτει στενά ελατήρια, χωρίς βοηθητικό ελατήριο (helper), έχει ρύθμιση όσο αναφορά την επαναφορά (rebound) και χαμηλώνει το αμάξωμα 2εκ. Συνιστάται σε αυτοκίνητα μεγάλου όγκου με "οικογενειακούς προσανατολισμούς". Μάλλον για την FSD της ΚΟΝΙ με βλέπω για να διατηρήσω και το μαμά ύψος του αυτοκινήτου...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 24-12-10 στις 14:45

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα μου προτείνανε το συνδυασμό των bilstein με hamman ελατήρια χαμηλώματος 2 πόντων, πως σας ακούγεται σαν ιδέα?

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

hamann ελατήρια?? για να γράφουν hamann θα είναι hamann ....

γιατί δεν βάζεις ελατήρια απο εταιρία που κατασκευάζει αναρτήσεις κι όχι σπόιλερ?

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP