Χειροπεδες!
Ειδαμε πολιτικο με χειροπεδες!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ωπ, για στασου, τον συνελαβαν επειδη υποστηριξε τους πολιτες.
Shit!
Mindfuck.
Χειροπεδες!
Ειδαμε πολιτικο με χειροπεδες!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ωπ, για στασου, τον συνελαβαν επειδη υποστηριξε τους πολιτες.
Shit!
Mindfuck.
beliris (12-01-11), bill_m3 (12-01-11), m-power_01 (13-01-11), Monsta (16-01-11), NickE60 (12-01-11)
πριν λίγο άκουσα στον Σκαι πως μετα απο διαβούλευση δικαστικων και αστυνομικών αρχων αποφασίστηκε να μην του βάλουν χειροπέδες![]()
όλες οι αλήθειες στα ΜΜΕ
Αφέθηκε τελικά ελεύθερος με τακτική δικάσιμο και πήγε πάλι στο σημείο όπου έχουν βγάλει τα εμπόδια και έβαλε σκοπιές για να μην πλησιάσουν συνεργεία της εταιρίας και ξανακλείσουν το πέρασμα...
PANOS-E60 (12-01-11)
Καλά τόσο θράσος ρε π@υστη μου?? κλείνουν και τους παράδρομους ώστε όλοι να περνούν από τα διόδια?? Είναι 100% παράνομοι! Γιατί δεν τους κάνουν μήνυση οι πολίτες??![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ο Γκλετσος καλα εκανε πολυ καλα μαλιστα και το ανοιγμα στα διοδια που εκανε δεν εχει μονο ωφελος για την Στυλιδα βρε παιδια ,,αιμα μας πινουν καθημερινα και κανουμε τις κοτες εως ποτε??
ελπίζω τώρα που έκανε την αρχή να μην σταματήσει...
όσο και να μην τον πάω και όσο κουραδόμαγκα και να
τον θεωρώ, το παληκάρι είναι παράδειγμα προς μίμηση
απο τους άλλους τους καραγκιόζηδες που υποτίθεται
πως υπηρετούν τα δικαιώματα του πολίτη...
sympether with chiefτης
Μετά από αρκετό ψάξιμο με τον Γκλέτσο έχω να πω ότι πραγματικά του βγάζω το καπέλο για ΟΠΟΙΟ σκοπό και αν το κάνει, είτε για προσωπικό όφελος είτε γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πιστεύει.
Έτσι και αλλιώς ο κάθε πολιτικός (στο δικό μου τουλάχιστον σύστημα αξιών) δεν κατέχει την θέση που κατέχει για να προάγει τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του ιδέες αλλά να ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΝΕΙ (ναι ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΝΕΙ) τις απαιτήσεις τις κοινής γνώμης.
ΜΠΡΑΒΟ του και πάλι, και ας πληρώνει ο ίδιος διόδια.
Κοιταξτε/ακουστε αλητεια δημοσιογραφικη!!!
Δεν ξέρω αν ακούσατε κάτι που είπε: "Ο κόσμος με εξέλεξε για να τον βοηθήσω όχι για να κάτσω σε μια καρέκλα, Ο μισθός μου είναι 4500 εγώ κρατάω 1000 και μου φτάνουν τα υπόλοιπα σε οικογένειες και σε παιδιά ανεργα...."
Εμένα δεν με νοιάζει τι είναι και τι έκανε στο παρελθόν του, με νοιάζει πως σαν δήμαρχος τα είχε βαριά και βγήκε στον δρόμο να ξηλώσει μπάρες και ποιός ξέρει τι άλλο!
Μπράβο του!
Μπαινω για κραξιμο στο Youtube παραεγινε το κακο με τον καθε βλακα που τα παιρνει απο τα κομματα και προσφερει κατευθυνομενη ενημερωση.