Παιδια πιστευω οτι αν ζητησετε απο την VAC να σας στειλει το προγραμμα με ενα mail και να το περασετε εδω, δεν θα εχουν προβλημα
Παιδια πιστευω οτι αν ζητησετε απο την VAC να σας στειλει το προγραμμα με ενα mail και να το περασετε εδω, δεν θα εχουν προβλημα
για το πρόγραμμα αν θέλετε ρωτάω και εγω εδω...μια αντιγραφή απο το δικό μου κ ανάλογες ρυθμίσεις γιατι με τις δικές μου δεν θα παίζει...για 3-4 αυτοκίνητα παίζει να κάνει καλύτερη τιμή ο greg...
επίσης το διάγραμα της καλωδίωσης το έχω για να κάνετε όλοι το maf μετρητη θερμικρασιας αέρα...
θα πρέπει επίσης να αγοραστεί κ ο μετρητης καθως και οι σωληνώσεις οι κάτω για τον αέρα αλλα κ οι πάνω αν δεν τις δίνει η εισαγωγή μαζί...
επίσης θα πρέπει να αγοραστεί κ μια βασούλα για το βαρελάκι του ρελαντί αλλά κ να μετατοπιστεί ο μετρητης λαδιού γιατι το csl εχει εναν κοντό που πρακτικά δεν μπορείς να βλέπεις το λάδι όποτε θες( το σι ς ελι μετράει απο μέσα )
επίσης θέλετε κάτι μεταλικά κολλάρα αν δεν θέλεται να βάλετε σφικτηρες μεταλλικούς στις πεταλούδες...για πιο oem look...εγω εχω σφικτηράκια μεταλλικά...
δεν θυμάμαι κάτι άλλο...
οσον αφορά την evolve αν μαζευτουν πολλά άτομα κανονίζεται να έρθει ο αγγλο-κινέζος εδω σε δυναμόμετρο να το φτιάξει...αλλά κ πάλι μπορεί να γίνει live tunning με laptop σε δυναμόμετρο...
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
chief (11-01-11), Stathis (10-01-11), Thomelef (11-01-11), ΔημήτρηςΜ3 (11-01-11)
Βασιλη δεν ειναι μονο τα λιγα αλογα που θα παρει.
Ο ηχος ειναι διαφορετικος ,πολυ πορωτικος. Θες να το οδηγεις συνεχεια με ανοιχτα παραθυρα!
Ο ηχος της vac εισαγωγης μοιαζει πολυ στον ηχο του csl απο ενα βιντεο που ειδα.
Εγω παντως θα την επαιρνα μονο για το ηχο!
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
billarasm3 (11-01-11), Monsta (11-01-11), soc12r (16-01-11), Thomelef (11-01-11)
Θωμα τα πραγματα αρχιζουν και γινοντε ποιο απλα..
και αν μας βοηθησει και Νικος οκ τοτε νομιζω πως δε θα εχουμε προβληματα..
απο την vac λένε πως στέλνουν ότι χρειάζεται για να τοποθετηθεί σε non csl
///M3. για τον μετρητή λαδιού, αν θυμάμαι καλά μου είχες πεί πως τον ξεβιδώνεις
απο κάτω και τον γυρνάς αριστερόστροφα. γενικά δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα
με την εγκατάσταση...όσο για το πρόγραμμα, αυτό που λές με ψήνει τρελά...
sympether with chiefτης
usps!! kαι ειμαστε ο.κ!!!