Σταματάς κοντά στη μπάρα, κατεβαίνεις και απλά τη σπρώχνεις όπως μια πόρτα. Θα μείνει ανοιχτή στο πλάι και δεν μπορεί να κλείσει αυτόματα όταν βρίσκεται στο πλάι. Δεν έχεις να συζητήσεις τίποτα με κανέναν, δεν βρίζεις κανέναν. Σαν να είσαι μόνος σου. Τίποτα δεν μπορούν να σου κάνουν... χαιρετάς και το περιπολικό που θα είναι παραπέρα και συνεχίζεις το δρόμο σου..
Το περιπολικο γιατι να το χαιρετησει;
Τη μπαρα την σπρωχνεις, μεχρι να γινει παραλληλη με το δρομο.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Έ ρε γέλια....
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_3297.html
ο τριανταφυλοπουλος το λεει ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!
NickE60 (11-01-11)
Μας βλέπω ή στο αυτόφορω καμιά ώρα ή να παίζουμε μπουνιές μεταξύ μας...
Τον έκανε ρετάλι ο Πολ. Μηχανικός του κινήματος κατά των διοδίων τον εκπρόσωπο των εταιριών (υπεύθυνος χρηματοδοτήσεων) !!!!!!!! Απίστευτο!! Έχουν βάλει δική τους ιδιωτική εταιρία να βεβαιώνει πως έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και μάλιστα πως πληρούν όλες τους όρους ασφαλείας, ώστε να παίρνουν κονδύλια!!! Μάσαγε τα λόγια του, ειδικά στο τέλος έλεγε ασυναρτησίες![]()
![]()
Είπε ακόμα πως η Εγνατία οδός θα παραδοθεί σε ιδιώτες πολύ σύντομα, γιατί δεν έχει κατασκευαστεί σωστά και πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή!!!!!!!!!![]()
Οι άνθρωποι είναι θρασείς!! Είναι απίστευτοι πραγματικά!!!
Ο Ιαβέρης: Δεν πληρώνουμε πουθενά, σπρώχνουμε την μπάρα!!!!!!![]()
Έτσι έκλεισε και η εκπομπή
![]()
Έλα ρε συ, δε το είδα ρε γμτ.
Πάντως μπράβο κι από μένα για τη κίνηση που έκανε ο Γκλέτσος. Τα ανθρωπάκια και οι εταιρειούλες που μας κυβερνάνε έχουν εκτροχιαστεί εντελώς όμως.
Θα μπορούσε βέβαια να ενημερώσει τους κατοίκους για το 'κατεβαίνουμε, σπρώχνουμε τη μπάρα παράλληλα με το δρόμο μέχρι να σηκωθεί, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και φεύγουμε', αλλά πως να το κάνουμε, ήθελε δημοσιότητα...![]()