-
Ετσι αρχικά να συστηθώ, είμαι ο οδηγός του csl στις φωτο που έβαλε ο chief.
Α ρε chief μου που θέλεις και κύπελα. Καλά τα csl αλλά οι οδηγοί τους λιγο.... χαμηλών οδηγικών δυνατοτήτων. 
Τωρα σοβαρά το αμάξι είναι αλλου, για μένα είναι ενα μεγάλο S2000 (χωρίς παρεξηγηση παίδες, αυτό ειναι κοπλιμεντο).
Μερικές πληροφορίες για την πίστα, είναι απο μόνη της πολύ υποστροφική. Αστε τον chief τι λεει. Η υποστροφή που δημιουργείται είναι καθαρά απο late braking ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Οταν εγω αποφάσισα να οδηγήσω χαλαρά με κανονικά φρεναρίσματα εριξα τον χρόνο μου άνετα 0,5s και ολοι γύροι (15) ήταν οι ιδιοι σε χρόνους. Ολοι ήταν στο 1.01.3 μέχρι 1.01.6. Με πιο συγιρισμένο οδήγημα με βλεπω στο 1 φλατ (Μπορεί και 0,59), chief αν πιάσω με στοκ s2000 τον χρόνο της csl τζίλα την μες το γκρεμό
χαχαχα.
Για να ειμαι ειλικρινής όταν οδήγησα την csl προχθές ήταν ακριβώ όπως ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. Σκληροπυρηνική. Οι αποστάτες την σκότωσαν, πολύ υποστροφή, το traction δουλευε υπερωρίες και γενικώς το αμάξι δεν ήξερε τι έκανε, ακόμα και οταν δοκίμασα να κάνω τα αργά φρεναρίσματα που εκανα στο s2000. Οταν ειπα στο chief να βγάλουμε τους αποστάτες δυστχώς δεν προλάβαμε να το ξαναδοκιμάσουμε. Πιστευω θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ και άνετα μπορει πιστευω να παει στο 0,57. Το αμάξι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Παντα είμαι φάν να βγάζεις το μέγιστο σε ΣΤΟΚ ΑΜΑΞΙ. Chief μου ΄πριν κάνεις οποιουσδήποτε πειραματισμούς θελω να το δοκιμάσω στοκ, και θα κανονίσω και το ντριφτμποξ 
Φτανει με τα λόγια, παραθέτω κάποια videos.
Εγω οταν έκαν το 1.01.3
Τα onboard μου
και ο chief σε δράση
-
The Following 6 Users Say Thank You to Kornilia Tsopana For This Useful Post:
aristent (10-01-11), fanisk (11-01-11), NickE60 (10-01-11), Panos 316T (10-01-11), Thomelef (10-01-11), Vasilis (10-01-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP