Πιο παλια, η αληθεια ηταν στο "θεο", μετα στην "επιστημη", υστερα στην "τηλεοραση".
Ανησυχω για την εποχη που η "αληθεια" θα βρισκεται στα χερια του λαου.
Γιατι δεν θα ειναι η "αληθεια" που πρεπει.
Πιο παλια, η αληθεια ηταν στο "θεο", μετα στην "επιστημη", υστερα στην "τηλεοραση".
Ανησυχω για την εποχη που η "αληθεια" θα βρισκεται στα χερια του λαου.
Γιατι δεν θα ειναι η "αληθεια" που πρεπει.
Dimzan (20-01-11)
Μιλάμε για το πιθανό αποτέλεσμα, μήπως να βλέπαμε και ποιος θα φταίει, αν λέμε, αν 1στις1000 συμβεί κάτι τέτοιο? Ο κοσμάκης πάντως που αντιδρά δεν ελέγχει ούτε μέσα ενημέρωσης, ούτε το χρήμα του πλανήτη, ούτε κυριεύεται από την απληστία, αυτή είναι η άποψή μου.
Νίκο η γνώμη μου είναι πως ο κόσμος αντιδρά σε αποφάσεις των κυβερνώντων (διεθνώς) οι οποίες πλήττουν άμεσα την τσέπη του. Δεν βλέπω όμως να αντιδρά στην πλύση εγκεφάλου που του γίνεται με τον σχεδόν "αόρατο" τρόπο που κουβεντιάζουμε σε τούτο το θρεντ. Εξακολουθούν, πιστεύω, οι λαοί να "ελέγχονται" όσον αφορά την πολιτική τους συμπεριφορά από τα οικονομικά συμφέροντα και τα φερέφωνά τους (ΜΜΕ) και σε αυτό συμφωνώ μαζί σου.
Χωρίς να θέλω να ερμηνεύσω το Σταμάτη, μοιράζομαι την ανησυχία του όσον αφορά το τι μπορεί να συμβεί αν αυτό το καθεστώς "χειραγώγησης" κάποτε ανατραπεί. Διότι είναι πολύ παρακινδυνευμένο να πιστέψουμε ότι οι λαϊκές μάζες κάτέχουν την αλήθεια και το ορθό. Αρα δεν ζούμε σε δημοκρατία, θα μου πεις. Η σύγχρονη μορφή της δημοκρατίας είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο μίγμα πολιτικών που κυρίως έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των διεθνών κεφαλαίων και λιγότερο με την ελευθερία και την ευημερία των λαών.Η λεγόμενη reel politik αν σου θυμίζει κάτι ...
Stamatis (10-01-11)