Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Συμφερει η χρονομισθωση?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οσο για το αν αξιζει η οχι, εχω την αισθηση πως οσοι δεν ειχαν ασχοληθει με "εξωτικες" λυσεις στα οικονομικα τους στο παρελθον, ειναι σημερα πολυ καλυτερος ο υπνος τους απο τους υπολοιπους.
    Αποψη μου παντα.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για το αν αξιζει η οχι, εχω την αισθηση πως οσοι δεν ειχαν ασχοληθει με "εξωτικες" λυσεις στα οικονομικα τους στο παρελθον, ειναι σημερα πολυ καλυτερος ο υπνος τους απο τους υπολοιπους.
    Αποψη μου παντα.
    σταμάτη μου, μόνο με αγορές επί της μετρητούμπας μπορείς να κοιμάσαι
    ήσυχος το βράδυ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμά, η σύμβαση του leasing καλύπτει τα τυπικά service που προβλέπει ο κατασκευαστής (1 φορά το χρόνο τα τυπικά) και 1 αλλαγή ελαστικών ανά 3 χρόνια. Οι παραξενιές μας γιά λάδια κάθε 7 χιλ. δεν παίζουν αν κάνεις leasing. Στη λήξη της σύμβασης είτε το παίνεις στην κυριότητά σου πληρώνοντας κάποιο προσυμφωνημένο ποσό, είτε το επιστρέφεις στην εταιρεία leasing.

Οσα είπαν τα παιδιά πιό πριν είναι σωστά.

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποψη μου παντα.

Δε το συζηταμε!!!! Η αποψη σου ειναι 100 τις 100 σωστη και εκφραζει τους περισσοτερους που εκαναν τετοιες ταρζανιες!!!
    Και φυσικα ολα οσα εγραψα πριν μου τα ειπε πριν 7-8 χρονια καποιος που ειχε μια μερσεντες S-350 με λιζινγκ και ειχε μεγαλο κυκλο εργασιων.......και φυσικα οπως ολοι αυτοι που ζουσαν την μεγαλη φουσκα της ψευτικης οικονομιας που ειχε γνωρισει η ελλαδα......
    Και νομιζαν τελος-παντων οτι αυτο το πανηγυρι θα κρατουσε αιωνιως.....ειχαν ξεφυγει και εκαναν οτι τρελα--οικονομικης φυσεως---μπορειτε να φανταστητε.....σε σημειο που ηθελαν να φτασουν στο βιωτικο επιπεδο αραβων πετρελαιαδων.....
    Ολα αυτα τα εχω δει με τα ματια μου..
    Τους περισσοτερους που ηξερα,εχουν εξαφανηστει και μαθαινω ασχημα πραγματα γι αυτους!!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP