Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

δοκιμασε απ το 9 που σου ειχα πει!!ναι μπορεις να παρεις για τον επεξεργαστη απ την μπαταρια απευθειας αλλα βαλε μια 15αρα ασφαλεια ετσι για καλο και για κακο!!ρε ζαχο μηπως στις οδηγιες λεει τπτ για το πως μπορεις να eπιλεξεις να ανοιγει με εξωτερικο remote ο επεξεργαστης αντι για σημα απο την πηγη?για ψαξε λιγο στο manual

2. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (08-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δοκιμασε απ το 9 που σου ειχα πει!!ναι μπορεις να παρεις για τον επεξεργαστη απ την μπαταρια απευθειας αλλα βαλε μια 15αρα ασφαλεια ετσι για καλο και για κακο!!ρε ζαχο μηπως στις οδηγιες λεει τπτ για το πως μπορεις να eπιλεξεις να ανοιγει με εξωτερικο remote ο επεξεργαστης αντι για σημα απο την πηγη?για ψαξε λιγο στο manual
    Θα δω το manual του επεξεργαστη..

Το δοκιμασα.. Ο επεξεργαστης αναβει χωρις remote (γιατι αναβει απο το σημα που ερχεται απο τα ηχεια), ο ενισχυτης οχι.. Επισης, αν συνδεσω το remote out του επεξεργαστη (ο οποιος ουτως η αλλως αναβει απο τα ηχεια) χωρις να του εχω δωσει remote in (εκανα δοκιμη δηλαδη χωρις να παρω καθολου remote απο τη πηγη), με τον ενισχυτη για να αναψει, ατυχησα..
    Εκανα και δοκιμη και συνδεσα τον επεξεργαστη απευθειας στο (+) της μπαταριας και επισης δεν αλλαξε τιποτα..
    Εκανα δοκιμη το remote που εχω συνδεσει πανω στον ενισχυτη αυτη τη στιγμη και σε αλλα πιν πισω απο τη πηγη, αλλα ματαια.. Τα αλλα ειχαν ρευμα και αφοτου εκλεινες τη πηγη..
    Τσεκαρα μια στα γρηγορα και τις συνδεσεις μου πισω απο τη πηγη.. ΟΚ φαινονται..

Πως μπορω να κανω δοκιμη με ΜΟΝΟ τον ενισχυτη?
    Εχω βυσματα rca.. Αλλα βλεπω οτι στον επεξεργαστη πανε απο τα ηχεια 8 καλωδια (2 ανα ηχειο και στα input του ενισχυτη εχω 4..!! Πως πανε..??

Εδω ειναι τα input του ενισχυτη (rca).. Τα 2 κενα δεξια ειναι για το sub..

Και εδω ειναι τα input του επεξεργαστη..

Αν δεν γινεται τιποτα, θα το αφησω ετσι και θα κοιταξω να το ελαχιστοποιησω οσο μπορω και να ρυθμισω οσο γινεται καλυτερα τον ηχο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP