Πετρο κατεβασε το notification toggle απο το google play για να κανεις τη δουλεια σου μεχρι να φτιαχτει το προβλημα με αναβαθμιση.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Πετρο κατεβασε το notification toggle απο το google play για να κανεις τη δουλεια σου μεχρι να φτιαχτει το προβλημα με αναβαθμιση.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
BILL007 (15-06-15), bimmer-corfu (13-06-15)
thanks
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
BILL007 (15-06-15), Leonidas_E39 (13-06-15)
Elephone P9000 Helio X20 MTK6797 Deca Core 4GB RAM 4G LTE Android Phone
¤417.02
.Elephone P9000 is the first deca-coresmart phone of Elephone. P9000 uses Helio X20 MTK6797 64 bit Deca Core processor, builds in 4 GB RAM, owns 5.5 inch 1920 x 1080 screen, uses Android 5.1 OS and 20MP rear camera.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Ποσο κανει το τερας ?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
A8hnaios (30-09-15), katsaraios (01-10-15)
Κάτι μου λέει πως θα πάσχει από άποψη αυτονομίας. Γενικά οι κινέζοι δεν το έχουν πολύ με το battery life.
Αφήστε που, όπως και στις Desktop CPUs, το ότι έχει ένας επεξεργαστής περισσότερους πυρήνες δεν συνεπάγεται απαραίτητα και καλύτερες επιδόσεις (βλ. Intel vs AMD).
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
γερνω προς αγορα one plus 2 για δευτερο κινητο πισω απο το 6s plus.....
Eχει κανεις εμπειρια???
Χρίστος (01-10-15)
Έχω το One ενα χρόνο τώρα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Προφανώς δεν μπορώ να σου πω για το 2 (αν και το περιμένει ένας φίλος που του το παρήγγειλα).
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από τα πολλά που έχω διαβάσει ίσως το capacitive home button να έχει θέμα ευαισθησίας. Έτσι ήταν τουλάχιστον με το που βγήκε. Πιθανόν με ένα software update να έστρωσε.
Από κει και πέρα, θεωρώ πως αν είσαι στην αγορά για Android smartphone είναι το πιο value for money κινητό (όπως και το One) που μπορείς να πάρεις. Με τούμπανα χαρακτηριστικά εφάμιλλα κινητών των 600-700¤.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
Χρίστος (01-10-15)
Για το S6 από φίλο που το πήρε έμαθα ότι είχε χοντρό θέμα με την μπαταρία, το πήρε και σε 3 μέρες το έδωσε πίσω.
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!