Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 190

Θέμα: Cheap coilover (φθηνή ρυθμιζόμενη ανάρτηση) από ebay!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο χαμηλο πισω γινεται πιο υποστροφικο....Εργοστασιακα τα BMW εχουν 1.5 ποντο διαφορα μπρος-πισω...Αρα το χαμηλωμα 40-15 εχει πιο ψηλα το πισω μερος και κανει τ'αμαξι υπερστροφικο(Καλο αυτο στα Ε36 που γενικα ειναι στημενα υποστροφικα).Εμενα ειναι 50-35 χαμηλωμενο αν θυμαμαι καλα και προ-Quaife εβγαζε μουτρα ευκολα.Η Raceland βγαζει διαφορετικο κιτ για 4κυλινδρα και 6κυλινδρα?
    Δεν πρεπει... Στα 46αρια που εβλεπα εγω εδινε ιδιο κωδικο απο 36-330..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα παιδια αξιζει η αγορα τους?Σε θεμα αντοχης?
    Αξιζει για αυτα που πληρωνεις.. Δηλαδη η σχεση τιμης-ποιοτητας-αποδοσης ειναι σουπερ..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια σκεφτομαι και εγω να τις παρω εχω κατι sachs μαυρα εδω και 80κ χιλιομετρα και αρχιζει και παει σαν βαρκα το αμαξι. Αλλα περιμενω να ακουσω γνωμη απο αντοχη αν σου βγενουν τα σηκωτια σε ταξιδι η στην πολη εξαιρουντε οι καροδρομοι γιατι ολα τα αμορτισερ βαρανε εκει αν ειναι κουραστικα σε ταξιδι κ.τ.λ απο θεμα αντοχης?? Και κατι αλλο γιατι στο σιτε τις δινει 330 ευρα και στο e-bay 180??
    Εγω ειχα sachs μαυρα με schnitzer ελατηρια.. Τις πηρα γιατι ειχα τα χρηματα και ειπα να το ρισκαρω και να τις δοκιμασω.. Ετσι εβαλα μονο τις μπροστα, εκανα καμια 200αρια χλμ και μετα τις εδωσα γιατι ηταν σκληρες για τα δικα μου γουστα και ειχα και γκρινιες απο τη γυναικα..
    Απλα, εγω ειμαι πολυ περιεργος στο θεμα της ανεσης...
    Μπορει ομως σε εμενα να φαινεται σκληρη, σε καποιον αλλο να του αρεσει ή να μην την θεωρει σκληρη.. Ειναι τα διαφορετικα κριτηρια του καθενος..
    Παντως γενικα διαβαζω οτι ειναι σχετικα "μαλακη" αναρτηση για ρυθμιζομενη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Φορουσα και bilstein sport παλια με μαμα ελατηρια και δεν ειχα προβλημα μονο σε λακουβες (τρυπες) κοπανουσαν στο δρομο ηταν οκ.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τυχαια τωρα μονο ειδα τις τιμες των καινουριων Bilstein κιτρινα (και εγω αυτα εχω αλλα τα αμορτισερ μου τα κανανε δωρο, τα H&R 40/15 πληρωσα μονο).

400 ευρω ??!

Τα δοκιμαζα τα Raceland χαλαρα...200 ευρω ? Τζαμπα ειναι.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP