Αλλαξα ολες τις λαμπες και συνεχιζει να αναβει η ενδειξη σβηνει οταν παταω φρενο αρα καταληγω πως ειναι η λαμπα των φρενων.
Οξειδωση δεν εχει
παρατηρησα οτι κατω απο το λαμακι που παταει η λαμπα εχει ενα ελατηριο τι ρολο παιζει?
παιδες help μου χει σπασει τα ...........α.![]()
Για να καταλαβω...αλλαξες ολες τις πισω λαμπες?
Φρενα και φλας ?
Αν ναι και συνεχιζει τοτε καποιο βραχυκυκλωματακι θα εχεις πρεπει να το δει ενας ηλεκτρολογος.
Εβαλες τις σωστες λαμπες η οτι βρηκες ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τσέκαρε και το φισάκι που κουμπώνει το φανάρι. Ισως να έχει πάρει υγρασία ή να μην κάνει σωστή επαφή. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μέτρησε με ένα πολύμετρο τη γραμμή που φέρνει ρεύμα στη λάμπα όταν ανάβεις τα φώτα. Θα πρέπει να σου δείξει 12ν
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Γνωστο το προβλημα σου,γνωστη και η λυση του! Πρωτα καθαρισε καλα τις επαφες που πατανε οι λαμπες και το επομενο βημα ειναι να ενισχυσεις την γειωση τους.Αν πιανουν τα χερια σου θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις αφου λυσεις το χερουλι του πορτ-μπαγκαζ.Ενα μικρο καλωδιακι μεταξυ λαμαρινας και του πλην (-) των λαμπων.
Dathanaso (14-01-11)
Εννοώντας ενισχυση γειωσης με τι?
το εσωτερικο χερουλι εννοεις?
Εννοω να βαλεις ενα καλωδιο που θα ενωνει τα λαμακια που εχουν το
(-) κατευθειαν πανω στη λαμαρινα.Εγω παντως δεν χρειαστηκε να καταφυγω σε αυτη την λυση γιατι επειτα απο πολυ καλο καθαρισμα στο εσωτερικο απο τα λαμακια,εκει που ακουμπανε οι λαμπες δηλαδη και λιγο στραβωμα προς τα μεσα ωστε να μπαινουν σφιχτα οι λαμπες,δεν μου αναψε ξανα η ενδειξη.Ομως σε φιλου 46αρι που δεν εσβηνε ευκολα προσθεσαμε αυτην την εξτρα γειωση επειτα απο συμβουλη ηλεκτρολογου που ασχοληθηκε με το θεμα.
Dathanaso (14-01-11)