Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο ας δοκιμασει σε πρωτη φαση να γειωσει την πηγη του καλα μιας και απο εκει ξεκιναει το σημα και ο ενισχυτης το πολλαπλασιαζει. Οσο για τα ρευματα καλο ειναι ο ενισχυτης να τα παιρνει καθαρα κατευθειαν απο την μπαταρια με μια καλη γύαλινη ασφάλεια. Σε δευτερη φάση ας προσεξει τις γειωσεις στο σασι μηπως δεν πατανε καλα. λόγω χρωματος και τελευταια ας δοκιμασει αλλα καλωδια rca (μου εχει τυχει αυτο και με πανακριβα της rainbow). Και κατι τελευταιο ολες τις γειωσεις εγω τις επαιρνα πανω απο το σασι και οχι απο την μπαταρια και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο ας δοκιμασει σε πρωτη φαση να γειωσει την πηγη του καλα μιας και απο εκει ξεκιναει το σημα και ο ενισχυτης το πολλαπλασιαζει. Οσο για τα ρευματα καλο ειναι ο ενισχυτης να τα παιρνει καθαρα κατευθειαν απο την μπαταρια με μια καλη γύαλινη ασφάλεια. Σε δευτερη φάση ας προσεξει τις γειωσεις στο σασι μηπως δεν πατανε καλα. λόγω χρωματος και τελευταια ας δοκιμασει αλλα καλωδια rca (μου εχει τυχει αυτο και με πανακριβα της rainbow). Και κατι τελευταιο ολες τις γειωσεις εγω τις επαιρνα πανω απο το σασι και οχι απο την μπαταρια και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα.
    Και επιμενω ..... Το θεμα στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι το παρασιτο αλλα γιατι ανοιγουν ,ο επεξεργαστης και ενισχυτης, με το ραδιοσιντι κλειστο και χωρις καν το ριμοτ να ειναι συνδεμενο ....Επισης δεν μιλησα για το ρευμα στον ενισχυτη αλλα στον Επεξεργαστη ....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP