Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Ψάχνω δουλίτσα...

Hybrid View

Jimmakos Ψάχνω δουλίτσα... 07-01-11, 18:48
SuperSonic Με προλαβες..:original: ... 07-01-11, 21:11
nikos-Mpacket Αν και δεν ειναι και η... 08-01-11, 20:58
Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά τι να πώ! Οπλιστείτε με υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία πως κάτι καλύτερο θα γίνει.

Κατάντησε μπουρδέλο η χώρα. 22 μηχανικοί απολύθηκαν απ το μετρό της Θεσσαλονίκης, παραμονές Χριστουγέννων.
    Ο μεγάλος μου γιός, πολ. μηχανικός, δουλεύει 3 χρόνια σε μεγάλη εταιρία παραγωγής δομικών υλικών, χωρίς να πάρει αύξηση ούτε 1ε.
    Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή ο πρόεδρος τους είπε πως η εταιρία στέκεται καλά παρ όλη την κρίση, και είναι κερδοφόρα, εξ αιτίας των εξαγωγών της.
    Μετά τα Χριστούγεννα όμως, έχει πάρει ήδη 4 μέρες άδεια ανευ αποδοχών με το αιτιολογικό, ότι δεν είναι αναγκαίο να εργαστεί, επειδή η κίνηση είναι σπασμένη τέτοιες μέρες. Βλέπω άσχημα προμηνύματα.
    Δεν ξέρω για ποια εταιρεία μιλάς πάντως τα μηνύματα είναι δυσοίωνα για τη βιομηχανία γενικά αλλά και πιο ειδικά για το κομμάτι που επηρεάζεται από τις κατασκευές. Εδώ, ο πάντα κραταιός Τιτάνας έχει αρχίσει να κάνει περικοπές, πολύ πιθανόν να αναφέρεσαι και σε αυτόν. Σαν γρανάζι και γω της ελληνικής φάμπρικας που βλέπω τι γίνεται εκ των έσω, έχω να πω πως σε μια τέτοια δύσκολη εποχή πρέπει να ψαχνόμαστε συνέχεια και να μην επαναπαυόμαστε με καμία πραγματικότητα! Μαχητικότητα!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

NickE60 (08-01-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω για ποια εταιρεία μιλάς πάντως τα μηνύματα είναι δυσοίωνα για τη βιομηχανία γενικά αλλά και πιο ειδικά για το κομμάτι που επηρεάζεται από τις κατασκευές. Εδώ, ο πάντα κραταιός Τιτάνας έχει αρχίσει να κάνει περικοπές, πολύ πιθανόν να αναφέρεσαι και σε αυτόν. Σαν γρανάζι και γω της ελληνικής φάμπρικας που βλέπω τι γίνεται εκ των έσω, έχω να πω πως σε μια τέτοια δύσκολη εποχή πρέπει να ψαχνόμαστε συνέχεια και να μην επαναπαυόμαστε με καμία πραγματικότητα! Μαχητικότητα!
    Νάσο, ο Τιτάνας κάνει περικοπές δαπανών σίγουρα, αλλά πιστεύω πως θα είναι η τελευταία ελληνική επιχείρηση που θα αναγκαστεί να κάνει απολύσεις. Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου προέρχεται από εξαγωγές. Εχει δε αφεντικά με μυαλό και ήθος και δεν είναι νεόπλουτοι που τρέχουν να βγάλουν στο εξωτερικό ότι προλάβουν.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή τύχη στα παιδιά που αγωνιούν γιά εξεύρεση σταθερής δουλειάς. Και εμείς που έχουμε ακόμα δουλειά, η αγωνία μας γιά το αύριο είναι δεδομένη.

4. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

EVERGET (08-01-11), Panos 316T (08-01-11), stratos (08-01-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP