Σελίδα 35 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 25333435363745 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 341 έως 350 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Rides
    1

Προεπιλογή

δες τι γινεται!! μπροστα δεν εχεις πολλες πειλογες και αν δεν θες να κοψεις ταπετσαρια κλπ κλπ πας σε συγκεκριμενα ηχεια και λιγες εταιρειες που διαθετουν!! να υπολογισεις οτι αν δεν πας σε oem fit οπως τα rainbow χρειαζεσαι ανταπτορα ο οποιος καταλαμβανει και εκεινος χωρο περιπου 3-5mm οποτε το ηχειο σου θα παει ακομα πιο πισω!! για πισω δεν εχεις τοσο μεγαλο περιορισμο στο βαθος αλλα για να πας πιο βαθεια πρεπει να κοψεις την μονωση που βρισκεται κατω απο την πισω εταζερα!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

georggge46 (06-01-11), zaharias (06-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    η focal πραγματι ειναι υπερεκτιμημενη αλλα τα τουιτερ της focal δυσκολα θα τα βρεις σε αλλη μοναδα!!!!! ειναι η εξελιξη της παλιας καλης peerless και προσφερουν παρα πολυ καλη διαυγεια στις ψηλες σε ολες τις εντασεις!!!! τωρα πλεον τα παιδια μαλλον ξερουν καλυετρα τι κυκλοφορει στην αγορα μιας και εχω αποσυρθει απ το σπορ εδω και λιγα χρονια( 1500000δρχ εφαγα σε τετοιες ιστοριες νομιζω οτι φτανει) οποτε θα συμφωνουσα πιο πολυ μαλλον με του Γιωργου τις πρωτασεις που ειναι πιο μουσικες!!οχι οτι του Δημητρη δεν ειναι καλες απλα απ οσο καταλαβαινω ο ''Μητσος'' ειναι πιο hardcore στα μουσικα του ακουσματα και αυτα που προτεινει ειναι πιο ''σκληρα''

υγ για ποιο λογο ενισχυτη κλασης Α και οχι κατι πιο ηπιο?????εχεις σκοπο να οδηγησεις τπτ γαιδουρια ηχεια?
    Δηλαδή αν του έλεγα για πολυεστερικά και 8ιντσα θα ήμουν BDSM?
    Πλάκα κάνω... όχι δεν είμαι τόσο hardcore αλλά μου αρέσει προσωπικά να ακούω καθαρά αλλά αν έρθω στα κέφια να έχω περιθώριο να ανοίξω το volume
    Στο δικό μου ας πούμε έχω 8ιντσα, αλλά αν το ακούσεις παίζει τόσο γλυκά που νομίζεις οτι έχω ρίξει χιλιάρικα Euro! και στην ουσία λίγα πράγματα, το πιο ακριβό είναι τα ενισχυτικά μου (ναι στους ενισχυτές δεν ήμουν ποτέ τσιγγούνης ήθελα πάντα το καλύτερο) για αυτό και σε όλες τις εντάσεις παίζουν πεντακάθαρα και ολόκληρο το φάσμα ήχου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δες τι γινεται!! μπροστα δεν εχεις πολλες πειλογες και αν δεν θες να κοψεις ταπετσαρια κλπ κλπ πας σε συγκεκριμενα ηχεια και λιγες εταιρειες που διαθετουν!! να υπολογισεις οτι αν δεν πας σε oem fit οπως τα rainbow χρειαζεσαι ανταπτορα ο οποιος καταλαμβανει και εκεινος χωρο περιπου 3-5mm οποτε το ηχειο σου θα παει ακομα πιο πισω!! για πισω δεν εχεις τοσο μεγαλο περιορισμο στο βαθος αλλα για να πας πιο βαθεια πρεπει να κοψεις την μονωση που βρισκεται κατω απο την πισω εταζερα!!!
    Δυστυχως ειναι ετσι ακριβως ! Το 46αρι εχει περιορισμενο χωρο στις εργοστασιακες θεσεις και κατα συνεπεια περιορισμενες επιλογες ! Εγω παντως στην επομενη αλλαγη [αν υπαρξει ποτε λογω οικονομικων....] θα ''παω'' σε ομορφο πανελακι με 3δρομο morel κατα πασα πιθανοτητα [εννοειται καλλιτεχνικη δουλεια και οχι καγκουριες ....].

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχως ειναι ετσι ακριβως ! Το 46αρι εχει περιορισμενο χωρο στις εργοστασιακες θεσεις και κατα συνεπεια περιορισμενες επιλογες ! Εγω παντως στην επομενη αλλαγη [αν υπαρξει ποτε λογω οικονομικων....] θα ''παω'' σε ομορφο πανελακι με 3δρομο morel κατα πασα πιθανοτητα [εννοειται καλλιτεχνικη δουλεια και οχι καγκουριες ....].

Υπάρχουν κάτι πολυεστερικά φίλε να τρίβεις τα μάτια σου!
    Είμαι στην διάθεσή σου άμα το πάρεις απόφαση όπως και σε όποιον θέλει βοήθεια με το θέμα (και δεν είμαι επαγγελματίας [το λέω να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμιση])

6. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

georggge46 (06-01-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουν κάτι πολυεστερικά φίλε να τρίβεις τα μάτια σου!
    Είμαι στην διάθεσή σου άμα το πάρεις απόφαση όπως και σε όποιον θέλει βοήθεια με το θέμα (και δεν είμαι επαγγελματίας [το λέω να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμιση])
    Ευχαριστω πολυ φιλε μου ,αλλα εχω κι εγω τις ''ακρες'' μου ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πηρα σημερα ενα κομματι MDF, το εβαψα μαυρο και ετοιμαζομαι να κανω δοκιμες..
    Αυτο που με στεναχωρεσε ειναι οτι ακουγεται ςςςςςςςςςςςςςςςςςςς απο τα ηχεια ειτε εχω τη φωνη τερμα κατω, ειτε το κλειδι στη μιζα στη πρωτη σκαλα με κλειστο το r/cd..
    Τι σκ@τ@ φταει τωρα..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Remote για τον ενισχυτή απο πού έχεις πάρει?

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Remote για τον ενισχυτή απο πού έχεις πάρει?
    Απο τον επεξεργαστη ηχου πηρα.. ειναι διπλα διπλα επεξεργαστης & ενισχυτης..
    Και για τον επεξεργαστη πηρα απο μπροστα απο την πηγη.. Δηλαδη εχει Remote In ο επεξεργαστης οπου παιρνει απο το καλωδιο που ερχεται απο μπροστα (πηγη) και μετα Remote Out οπου δινει και στον ενισχυτη να αναψει.. αυτο το καλωδιο παει απο εμπρος μεχρι πισω παρεα με τα καλωδια των ηχειων, να φταει αυτο..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

To remote είναι σίγουρα διακοπτόμενο μέσω του r/cd? Γιατί υπάρχει πιθανότητα να δίνει 12v ανεξαρτήτως αν είναι κλειστό το r/cd.... Βασικά τα καλώδια να τα μαζέψεις καλά και να μην περνάνε RCA μαζί μετα καλώδια τροφοδοσίας....

Σελίδα 35 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 25333435363745 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP