ολα τα λεφτα οι φωτο και η εμπειρια οδηγησης ακη!η πυλος εναι πανεμορφη(πατρια εδαφη)!την εχω κανει και εγω αυτη την διαδρομη παρα πολλες φορες και δεν την χορταινω!
ολα τα λεφτα οι φωτο και η εμπειρια οδηγησης ακη!η πυλος εναι πανεμορφη(πατρια εδαφη)!την εχω κανει και εγω αυτη την διαδρομη παρα πολλες φορες και δεν την χορταινω!
δεν ειπατε τπτ να ερθω κ εγω καμια βολτααααα(εννοωντας γενικα να μαζευτουμε για καμια βολταααααααααααααα) φτου τα τουτου σας
Αφού το 46άρι είναι 1,9 θα είναι και πιο ουδέτερο, αυτό δε σημαίνει όμως πως έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από το Μ3!
Κρίμα είναι ο φίλος σου να αλλοιώσει ένα Μ3 Ε30 βάζοντάς του τον S52! Όχι μπασταρδέματα σε ένα τόσο "συμβολικό" όχημα!
Μπράβο πάντως! Να χαίρεστε τα καμάρια σας!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Akis 330Ci (07-01-11)
Μπραβο παιδια πολυ καλη επιλογη για βολτα..
νάρεςμου και οι δύο!
τούρμπο και πράσινα άλογα
Akis 330Ci (07-01-11)
Και τα δυο ειναι Bmw αρα και τα δυο ειναι ωραια!
Το Ε30 καταπληκτικο και πρεπει να το
Akis 330Ci (07-01-11)
Το ειχα δει απο κοντα στη συναντηση στου σεριφη το ε30.Χωρις παρεξηγηση για ολα τα οχηματα αυτο και του αλωνιτσιωτη ηταν που χαζεψα πιο πολυ....!
Μια χαρά τα περιέγραψε το παιδί..
Ξινό του το βγαλατε μερικοί με το Ε30..
Είναι,δεν ειναι,τι λέει η άδεια,τι λέει το σασί κλπ..
Αλλού έπρεπε να επικεντρωθείτε..
Όπως είπαν και κάποιοι,σε πμ όποιος θέλει να αναλύσει τα περίεργα, δεν χρειάζεται φόρα παρτίδα..
Στην τελική είναι Μ3 καρότσα!
UP YOURS!
Lefteris116 (29-01-11), m-power_01 (29-01-11)
Πανεμορφα και τα δυο αυτοκινητα,αντε βαλε τον 6κυλινδρο να το πατας το Ε30 χαχαχα...Αααααχχχ κουκλα η πελλοποννησος![]()