Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Εχθές επιστρέψαμε από την εκδρομούλα μας με τα άλλα παιδιά!
Περάσαμε πολύ όμορφα.
Το αυτοκίνητο μετά την περιποίηση του Καζάκου, πηγαίνει πολύ καλά!
Πήγαμε ήρθαμε ατσαλάκωτοι , τόσο η γυναίκα που είναι πλέον στον 8ο μήνα της, όσο και ο μικρός στο πίσω κάθισμα που κοιμήθηκε του καλού καιρού, παρά τις στροφές!
Το αυτοκίνητο δεν έκαψε πολύ για τα δεδομένα των κυβικών του και της διαδρομής (11.4 λιτ/100χλμ), ήταν βέβαια και το χαλαρό της μετακίνησης που βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό.
Ανεβήκαμε με τη ροπή κυριολεκτικά. Εκεί που έλεγα ότι με άλλο αυτοκίνητο θα ήθελα τουλάχιστο μία σχέση κάτω, με αυτό πατούσα και απλά ανέβαζε.
Ούτε γκαπ γκουπ σε λακκούβες , ούτε να στροφάρει για να επιταχύνει , ούτε θόρυβος... Διακριτικό και ταξιδιάρικο. Σε σημείο που αναρωτήθηκα μήπως απλά έπρεπε να πάρω ένα diesel χαχαχαχα
Σήμερα, έβαλα μπροστά (πάλι χωρίς φασαρία...), ξεκίνησα νωχελικά, και έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθώ να το γυρίσω με 3η... (δεν ήθελα και πολύ προσπάθεια με τα λάστιχα που έχω) , να το γυρνάω μέχρι και σε κάποια κατηφορική, να παίζω μαζί του όπως με το Μ3, και να μου βγάζει μία πιο αθλητική συμπεριφορά.
Χάρηκα...
Βοήθησε σίγουρα η ευθυγράμμιση του Καζάκου, τα φθαρμένα ελαστικά, αλλά και τα νέα λάδια στο διαφορικό, το οποίο λειτουργεί (γιούπιιιι)!!!